Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilnaaa

Prosze wejdzcie i przeczytajcie, wypowiedzcie sie bo JA JESTEM ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość bezsilnaaa

Nie myslcie sobie to co teraz napisze ze to podpucha albo zmyslanie bo to co napisze jest swieta prawda, niestety:-( Otorz moj chlopak z ktorym jestem ponad 5 lat pobil mnie;-(, bił mnie po głowie z otwartej dloni, po rekach pięścia i nogach tez piescia, ciegnal mnie za włosy:-( a to dlatego ze wpadł w szał bo probuje mi wmowic nieprawde na pewien temat a ja sobie nie dam wmowic cos co nie miało miejsca, nie dam sie oskarzac. Wysywał mnie do tego od najgorszych, a na koniec napluł mi prosto w twarz, poprostu zatkało mnie po tym wszystkim. Nie chce juz z nim byc po tym co mi zrobił, nie wiem czy odbierac jego telefony, jestem obolała, rozkojarzona, nie umiem pojac tego co zrobił. Przeprasza na gg i w smsach i uwarza ze zasłuzyłam na wpierdol, ale uwierzcie ze ja nic nie zrobiłam przysiegam on zmysla sobie ze ja go oklamalam w jedne kwesti, bo koledzy go oklamali to ja pewnie tez. Tak bardzo plakalam prosiam go błagałam zeby tak nie robił bo ja nie kłamie ale on nie on jeszcze w wiekszy szał wpadał. Co o tym wszystkim sadzicie???? Spotkaliscie sie z takim czyms? Jak byscie sie zachowali w takiej sytuacji?

Gość xxxmenka
ja bym na policje zgłosiła pobicie i zrobiła obdukcję u lekarza

Jezu i ty sie zastanawiasz??????????? olej go! upokorzył cie i pobił a ty sie zastanawiasz??? zgłosiłabym to na policje na twoim miejscu!!! co za gnój:O dziewczyno, wiej, bo bedizesz robic za jego szmate i worek treningowy!!! mezczyzna jak kocha nigdy nie uderzy, nigdy!! aż mną zatrzęslo 😡

TY SIE JESZCZE PYTASZ CO MASZ ZROBIC ????????????????????????? :O :O :O po pierwsze idź na obdukcję, po drugie idź na policję i wnieś przeciwko niemu oskarżenie a po trzecie zadzwon do niego i powiedz, ze WPIERDOL to sie jemu nalezy za to, ze sie wogóle urodził :O :O :O jest jeszcze inna opcja : bardzo go kochasz bla bla bla [:O :O] , wybaczasz mu i żyjecie dlugo i szczęśliwie a Ty jesteś średnio raz na 2 msce pobita jak pies no ale go kochasz !! :O

Gość no to chyba żart
Kobieto - ty żartujesz ?!Chcesz utrzymywac kontakt z takim bydlakiem ?! Oczywiście,że nie odbieraj telefonów,nie odpisuj na smsy.maile ani GG. !!! To śmieć skoro tak cię potraktował,więc teraz ty go traktuj jak śmiecia,i nie daj sobie nic tłumaczyć,nie daj się przepraszać,ignoruj chama !!!

O, jak ładnie. Przeprasza ale uważa że sobie zasłuzyłaś. Tylko tak dalej i za chwile Ty go przeprosisz ze Cie zlał. Co zrobić? Na policje zrobic doniesienie o pobiciu i obdukcję. A nie zastanawiać sie co mam zrobić. Ile Ty masz lat??

Gość ooIga
zasłużyłaś sobie na wpierdol? Ten koleś sam się prosi o to, żeby mu nie darować: obdukcja doniesienie do prokuratury o naruszeniu nietykalności cielesnej Dziewczyno. gnojka poniosły nerwy i jeszcze uważa, że miał dotego prawo??? No, chyba mu na to nie pozwolisz?

Gość ombeline
na siłe bym cie dziewczyna na to obdukcje zaciegnela albo jemu nogi z dupy wyrwala ale mnie takie cos denerwuje no nie moge :o

potraktował ciebie tak jak na to pozwoliłas. zasłuzyłas sobie?? on zartuje czy co?? a moze jeszcze go rpzeprosisz ze sie PRZEZ CIEBIE zdenerwował? pozwól mu a zacznie ci gadac bijąc cię \"zobacz do jakiego stanu mnie doprowadzasz!!!!!!\" to śmierdzi mi znęcaniem psychicznym i fizycznym. pozwól mu raz... a juz nigdy z tego nie wyjdziesz. Olej go. zerwij. to koniec. chcesz by cię bił całe zycie a póxniej wasze dzieci? i nie wazne czemu to zrobił, bla bla bla. nie wazne. uderzył, wiecej - pobił cię. idź na policje, zgłoś to.

Gość jak raz cie pobil to zawsze
bedzie cie bil UCIEKAJ OD NIEGO

Gość bezsilnaaa
A może nauczyć się karate i też mu przylać aż zmądrzeje? W sumie szkoda 5 lat

Gość dokladnie zerwij kontakt
wogole olej na calej linni, bo taki bedzie bil zawsze a po slubie to juz w ogole by cie zmaltretowal psychol

U mnie nie miałby szans nawet na rozmowę!!~!! Nie wiem nad czym ty się zastanawiasz, przecież to zwykłe maltretowanie. NIKT NIE MA PRAWA PODNIEŚĆ RĘKI NA DRUGĄ OSOBĘ!!!!! Przykro mi, że cię to spotkało, porozmawiaj z rodzicami, idz na policję jeśli pobił cię naprawdę dotkliwie i nie miej wyrzutów, facet, który podnosi ręke na drugą osobę nie jest normalny. Dosięga dna i staje się dnem! Proszę cię, nawet nie myśl o powrocie do niego. Skoro raz to zrobił, zrobi raz jeszcze. :( :( :( :( :(

taaa - ile czasu zajmie Ci nauka karate? niech się lepiej zajmą nim inni - zgłos na policję jak rozumiem, masz zachowane jego sms\'y i posty z gg w których pisze, ze uważa, ze zasłużyłaś na takie potraktowanie

Gość do meliskaaa
Głupoty wypisujesz. A policjant czy ochroniarz ? I w ogóle kazdy w obronie własnej czy kogoś innego

Gość me_36.
Co prawda ja mojego misia wale czasem szczota w łeb jak jest nieposłuszny, ale to tylko dla jego dobra, wiec jest to usprawiedliwione. On zresztą to bardzo lubi

normalnie jestem w szoku bezsilna? a na co Ty dziewczyno czekasz na policje idz, pobil Cie, przeprasza ale mowi ze zasluzylas, dobre co za debil, czasami mi rece opadaja

Gość bezsilnaaa
wyzej z tym karate to oczywiscie ktos sie podszył, na kafeteri zawsze ktos taki sie znajdzie. ja mam 23 lata on 25. Jak ktos tu napisał on ozniej mowil ze widzisz co ze mna robisz, widzisz ty do tego doprowadzasz. Na obdukcje nie pojde ale z nim na pewno juz nie bede. Uwierzcie ja wciaz nie dowierzam w to co on mi zrobil, jestem nadal w szoku a bylo to 3 dni temu:(

ja to napisałam o tym ze w trakcie bicia tak do ciebie gadał.... normalnie PSYCHOL..... uciekaj, prosze , uciekaj od niego.. nigdy nie spotkaj sie juz z nim, prosze... szkoda zycia jestes taka młoda

Ja nie piszę o policji i ochroniarzach, piszę o zwykłych ludziach! Wybacz ale dla mnie osoba, która podnosi rękę na drugą osobę, jest zerem! Nikt nikomu nie dał takiego prawa. Tymbardziej chłopakowi, który bije swoją dziewczynę. Do autorki---> Ja bym nie wybaczyła czegoś takiego, to przecież poniżenie człowieka na całej linii. Trzeba mieć swój honor i godność, nie dać sie sprowadzić do podłogi! A twój facet, osiągnął wszystkie zwierzęce instynkty! Może drastyczne, ale prawdziwe. Takie jest moje zdanie i możecie się z nim nie zgadzać. Trudno!

Gość ooIga
idź na obdukcję na pogotowie, będziesz miała zaświadczenie... Możesz nie składać na niego skargi na policji, ale taki świstek o obdukcji nie gryzie... Skąd wiesz, że za chwilę cię nie zleje bo nie chcesz z nim być? Zdenerwuje się chłopina znów przez ciebie i lańsko gotowe...

Gość ombeline
a on wyraza jakas skruche? chociaz? pofatygowal sie chociaz o spotkanie ( nie pisze ze msuisz sie na to godzic)

Gość bezsilnaaa
wydzwania do mnie ale ja nie odbieram

Gość doth_s
Uciekaj, dziwczyno... Ja za takiego człowieka wyszłam za mąż, i lał mmnie regularnie. Potem przepraszał - ja głupia wierzyłam, i znowu mnie lał... Nie odpowiadaj na żadne próby kontaktu z jego strony. Olej skurwiela

No widzisz takie jest życie, że im więcej facet przeprasza tym bardziej do tego wraca!! Niedopuszczalne jest podniesienie ręki na 2 osobę (na mężczyznę też:-) ) a co dopiero bicie!! Jak mu raz przejdzie to nigdy się nie zmieni!! Chyba, że chcesz należeć do tej rzeszy kobiet maltretowanych?? Niektóre to lubią, ale cała reszta powinna jak najszybciej się zastanowić co dalej?? Zostaw go i nie myśl ani chwili nad tym!! Za 2 lata jak się chajtniecie to będziesz co chwila tu zakładać tematy \"facet mnie bije\". Trochę rozumu i nad czym się tu zastanawiać. pozdrawiam i przestrzegam przed robieniem głupot!! :-)

Gość Dziadek Mruck
Smutna prawda, ale prawdziwa. Byłaś z nim, bo cię zauroczył, taki słodziutki brutal, pewny siebie, przebojowy, śmiało idący przez życie, nie taki mydłkowaty jak inni nieśmiali chłopcy, co próbowali się z Tobą umówić, ale Ty w ogóle ich nie dostrzegałaś. Wolałaś mieć prawdziwego macho latino, który nie będzie się namyślał przez miesiąc, czy może skraść całusa. No więc teraz masz konsekwencje swojego wyboru. Niestety wybór był zły. Tiepier skażu pa francuski - se la wi. A poza tym zrób obdukcję, a jak gość będzie nachalny to zgłoś to na policję. I tyle mogę ci doradzić.

nie rozumiem dlaczego kobiety sa mimo wszystko traktowane jak istotki ktore sa niczego nie wine, moze facet ma nerwice i to z nim trzeba by bylo udac sie do lekarz znam taki przypadek, i nie widze ich osobno . . . dziewczyno radze Ci daj sobie czasu nie podejmuj dezyzji na wyrost bo mozesz tego pozniej bardzo zalowac, cos was kiedys musialo zlaczyc, i niekoniecznie musialo byc to, zauroczenie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma racje - zasluzylas ;) Ale jak widac nie pomoglo :O