Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie

numer 1 w faberlic!

Polecane posty

Gość napiszcie

co uwazacie?

Nr 1 ? Oj ciężko będzie, bo u mnie kilka produktów Faberlic stoi na najwyższej półce podium ;) Ale po chwilowym zastanowieniu niech będzie to krem-żel FM-4.

u mnie tez roznie bardzo chwale lakierowy blyszczyk do ust ,preparaty antycellulitowe oraz odzywke do paznokci .kazdy z kosmetkow spelnia inna funkcje takze kazdy z tym kosmetykow jest NUMER 1

Forevergirl - mam prośbę: powiedz mi, którą odżywkę do paznokci polecasz :) Ja właśnie zamierzam się zaopatrzyć, bo widzę, że 3 produkty do pielęgnacji paznokci są w fajnej promocji, ale nie wiem na który się skusić ... Moje paznokcie potrzebują intensywnej terapii pielęgnacyjnej :) Problem w tym, że wolałabym kupić coś w stylu olejku, aniżeli lakieru-odżywki, bo strasznie denerwuje mnie, że na moich paznokciach tak długo czuć tę chemiczną woń. Zastanawiam się więc nad olejkiem. Używałaś go może, dobry jest?

olejku nie uzywam ale juz trzecią buteleczke wzamacniającej odżywki do paznokci 2 w 1 jest rewelacyjna jakos specjalnie sie nie odzywiam nie jem witamin a kazdy mysli ze mam tipsy:) takze POLECAM

No ale to jest taka typowa odżywka śmierdząca lakierem, która trzyma się jak lakier, czy taka, która schodzi wraz ze zmyciem wodą?

Gość megika
Moje kosmetyki nr 1 w Faberlic to cała seria antycellulitowa.Te kosmetyki są świetne i niedrogie w stosunku do innych przereklamowanych, drogich a niezawsze skutecznych.