Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_bis

jaki kolor plaszcza do jasnych kozakow??

Polecane posty

Gość kasiula_bis

zakupilam ostatnio super kozaki w kolorze no wlasnie nie wiem jaki to dokladnie ale taki kolor ma lew:) czyli rudawo-bezowe, i tu moje pytanie: jaki kolor plaszczyka (krotkiego) do nich?? chodzilam po sklepach i jakos zaden kolor mi nie pasowal a nie chce zeby sie gryzly, wiec prosze kogos z lepszym wyczuciem stylu o rade:) aha i czy plaszcz ma miec kolor jednolity czy moze byc np w kratke?? z gory dziekuje!

Gość Tajla19
Hmmm..moze CZARNY??

Gość kasiula_bis
Wydaje mi sie ze czarny to troche pojscie na latwizne:) chociaz napewno sie nie bedzie gryzl, ale szukam czegos weselszego bo czarnych rzeczy mam duzo i zwierzaka ktorego futro doslownie fruwa wiec czyszczenie zajmuje mi wieki:)

Gość fionaa21
ja bym polecila krate z takim odcieniem jak kozaki-czyli np czarno-rudy, turkusowo-rudy, czerwono-rudy:)

Gość kasiula_bis
dziekuje za odpowiedzi, chyba pojde w ta krate z kolorem kozakow oczywiscie jak znajde, a znajac zycie to nie znajde:):)

Gość fionaa21
Gość tak naprawde
krata bedzie idealna ja do takich butow nosilam w tamtym roku szary palszczyk z grubym paskiem w kolorze butow i skorzana torba w czarno-ruda panterke lub czarn0-zielona krate

Gość kasiula_bis
wow fiona dzieki za linki, wszystkie plaszcze sa fajne, najbardziej podoba mi sie drugi link ale (prawie) wszystkie sa dlugie:) dziekuje za pomoc pozdrawiam!

Gość Kup taki w panterke
Bedziesz sie wyrozninac na tle tych szaro burych nijakich mysz.

Gość fionaa21
mi sie chyba tez 2 podoba najbardziej:) popatrz gdzies w sklepach, mysle ze panterka tez bylaby calkiem niezla, ale krata lepsza:)