Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =0=

kocham i fascynuja mnie...

Polecane posty

Gość =0=

starsi faceci:( mam 21 lat a podobaja mi sie 30 letni mezczyzni... nie potrafie zainteresowac sie 20 , 25 latkiem? nie chce zakochac sie w facecie tyle starszym ode mnie ale nie potrafie zwrocic uwagi na mlodszych:(

Gość kiedys dojrzejesz

Gość .tiku tiku
mnie tez zawsze ineresowali starsi faceci conajniej 5-7 lat .....................no i wlasnie takiego mam :)

ja tez zawsze wolalam starszych facetow, moj jest 6 lat starszy moj tata jest starszy od mamy o 14 lat i uklada im sie swietnie bywa, nie ma sie czym przejmowac

Gość =0=
mowicie ze to nie problem... ale ja sie zastanawiam dlaczego ? 10 -15 lat starszy facet mnie interesuje? dziwne to jest

Gość Paris26
Mój maz jest starszy o 12lat. I zawsze wolałam starszych.

Gość no i co z tego jeśli
większośc starszych facetów woli młode dupy tylko że taki związek raczej nie rokuje na przyszłośc bo albo facet ciągle będzie wymieniał partnerki na młodsze...albo gdy nawet zostaniesz jego żoną to zostaniesz młodą wdową, weź pod uwagę fakt, że statystycznie faceci żyją o 7 lat krócej niż kobiety więc przygotuj się na to że zostaniesz sama będąc już mocno w wieku srednim a wtedy już trudno będzie znaleźc sobie nowego partnera

Gość =0=
wiem, z ewiele par jest sczesliwych.. ale zstanawiam sie co moi rodzice zrobia jak przedsatwie im faceta starszego ode mnie? co moi rowiesnicy o tym powiedza.. w polsce jest stereotyp z ejak facet jest starszy to znaczy ze laska leci tylko na siano:(

no na to chyba nie da sie udzielic jednoznacznej odpowiedzi, moze wolisz dojrzalych, utozsamiasz z nimi poczucie bezpieczenstwa nie wiem sama powinnas sobie odpowiedziec Ty najlepiej znasz siebie

Gość Miś uszatek
Ja szybciej zwrócę uwagę na starszego pana niż jakiegoś młodziaka.Sama mam 25 lat, ale nie chciałabym wiązać się z facetem w podobnym wieku.Starsi są fajniejsi, pod każdym względem.

Gość ciekaaawska
a jak jest z sexem u panow w wieku 35 i w zwyz? macie doswiadczenia drogie Panie?

Gość =o=
mam dobre relecaje z ojcem i mama wiec z punktu psychologicznego to ze mna wszystko w pozadku :)) heh dlatego zastanawialam sie dlaczego starsi tak mnie pociagaja?

Gość ciekaaawska
no okej ale kochalas sie z mlodszymi wiec jak? idzie ich porwnac?

bo to jest tak jeden woli rude inny blondynki jeden woli chudzielca inny nie Ty wolisz starszych a sa tacy co wola mlodszych :) caly sekret

do ciekawskiej porownania nie da sie przeprowadzic bo kazdy jest inny choc fakt ze ze starszym facetem jest lepiej mnie przynajmniej ja w kazdym razie nie narzekam, choc czasami jestem niewyspana w pracy po kilku godzinach \"intensywnych nocnych rozwazan\" :D

Gość =0=
guandt -> dziekuje , bo naprawde przez chwile sie tym tematem zalamalam:(

=0= nie ma sie czym zalamywac ciekawska cholera faktycznie w lozku jest rewelacyjnie ze starszym facetem (moim przynajmniej, ale go nie wypozyczam :D)

ja rowniez bylam zakochana w mezczyznie starszym ode mnie o 12 lat. niestety on nie widzial jakiejkolwiek szansy na zwiazek wlasnie ze wzgledu na tak \"wielka\" dla niego roznice wieku. szkoda, bo byl naprawde wspanialym czlowiekiem. obecnie jestem od 7 lat w zwiazku gdzie moj partner jest starszy az o ....... rok. nigdy nie myslalam ze zwiaze sie z rownolatkiem, ale ten byl wyjatkowy. pod kazdym wzgledem zachowywal sie duzo dojrzalej niz jego rowiesnicy i wlasnie ta dojrzaloscia mi zaimponowal. poza tym duzo przypomina moja pierwsza milosc, ktora chyba nigdy do konca nie zardzewieje..... mysle, ze jesli jakikolwiek facet poddaje w watpliwosc zwiazek z tak duza roznica wieku, to chyba tylko dlatego ze naprawde mysli o nim powaznie i nie chce was zranic....

Gość henry garbus vv
pierwsza zona byla 9 lat mlodsza i niestety byla za smarkata do mnie, roznica pokolen, druga jest mlodsza o 7 lat i jest to max roznica, a optymalna kobieta mlosza 4 lata, choc podobno facet powinien byc mlodszy, o ile zre bez opamietania, chla wode i pali papierochuw mase to moze byc 10 lat mlodszy to i tak pierwszy wykorkuje

Gość a ja ....
mam faceta o 16 lat starszego i jest bosko