Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co o tym myślicie? fryzura intymna

Polecane posty

Gość Johnny83

Cześć. Mam pytanie do kobiet i proszę Was o dpowiedź co o tym myślicie. Co 2-3 tygodnie usuwam sobie wszystkie włosy łonowe (ze wzgórka łonowego, z penisa i moszny) kremem do depilacji. Po prostu usuwam je jak mają już ok 6mm -10 mm (robiłbym to nawet co parę dni gdyby nie było to tak czasochłonne i nie powodowało podrażnień, gdyż krem takowe powoduje u mnie na około dobę) , ponieważ moje ogolone miejsce intymne najbardziej mi się podoba, poza tym lepiej się wtedy czuję i jest to bardziej higieniczne. Mojej Ukochanej się podoba, choć najbardziej jak już włoski osiągają kilka milimetrów długości (ok 1cm). A jak Wam się podoba ogolony całkiem u faceta wzgórek łonowy, penis i moszna no i lekko owłosione te miejca gdy już włoski zaczynają odrastać (ale jak już pisałem na początku usuwam je jak już osiągną ok 6-9 mm bo zaczyna mi się juz to nie podobać). Proszę napiszczie jakie są wasze preferencje w tym względzie i jak Wy pielęgnujecie Wasze owłosienie łonowe (tzn. czy golicie włoski a jeśli tak to czy całkiem czy zostawiacie paseczek lub trójkącik nad muszelką, jeśli zostawiacie trochę włosków to czy je przycinacie trochę czy zostawiacie takie długie?) Proszę napiszczie także czym usuwacie włoski łonowe (tzn. czy maszynką ręczną, czy np. kremem do depilacji czy też jeszcze inaczej. Jeśli chodzi o mnie to u kobiet najbardziej podobają mi się całkowicie ogolone muszelki i te ogolone z cienkim paseczkiem nad muszelką. Chciałem także Was zapytać czy macie raczej rzadkie czy gęste włoski w okolicy odbytu i czy się tam golicie (jeśli tak to jak często?). Jeśli chodzi o mnie to się tam nie golę jakby któraś z Was była ciekawa i mi te włoski tak bardzo nie przeszkadzają tak jak łonowe. Bo już sobie zabardzo nie wyobrażam by mieć takie długie włosy łonowe jak kiedyś i nic z nimi nie robić. A jeśli chodzi jeszcze o moje preferencje dotyczące włoków wokół odbytu u kobiet to nie przeszkadzają mi one o ile nie są jakieś bardzo gęste. Proszę odnieście się jakoś także do tego tematu. Proszę także o to Kobiety. Założyłem ponownie ten temat, ponieważ wcześniej w temacie nie było napisane, że chodzi o fryzurę intymną i teraz mam nadzieję, że uzyskam więcej poważnych Waszych opinii o które bardzo proszę wszystkie kobiety. Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi.

Ja lubię jak facet ma przystrzyżone włoski ale nie jest całkiem wygolony,bo wtedy jest dla mnie taką \"ciotką\"...jest mało męski.Nie lubię jednak tzw.dżungli. Jeśli chodzi o mnie to całkowicie się golę...czasem maszynką ale głownie woskiem lub kremem do depilacji.Po depilacji smaruję się Sudocremem aby nie mieć podrażnień.Włosków w okolicy odbytu prawie nie mam ale jak coś to też golę maszynką.

Gość ombeline
tu tez?:o ty jestes naprawde pojebany

Gość Johnny83
Wcale nie jestem. Proszę kobiety o pożądne odpowiedzi na moje pytania z początku mojego tematu.

Gość Johnny83
Odświeżam i proszę kobiety o poważne odpowiedzi.

Gość Johnny83
Odnawiam i bardzo proszę Wszystkie Panie o odpowiedzi z początku mojego tematu

Gość AGULALALA
hej ja gole wszystko,czasem zostawiam cienki krotko przystrzyzony paseczek a lubie jak moj maz jest ogolony,ale nie calkiem,lubie sciezke:):) golimy sie maszynka z nawilzaczem a na podraznienia krem LINOMAG SMARUJE SIE NIM BEZPOSREDNIO PO GOLENIU I NIE MA PODRAZNIEN:):)

Gość Johnny83
Dziękuję bardzo za odpowiedź i proszę inne Kobiety o swoje wypowiedzi na założony przeze mnie temat. Pozdrawiam

Gość ponawiaczka
ja gole sie kremem pozniej oliwką smaruje

Gość ale oblesny facet fuuuuuuuuu
i te teksty "muszelka" "paseczek" "wloski" :-O facet to jakis prowokator i zboczeniec, na 100% zaden normalny facet, ktory ma laske, nie siedzi na babskim forum i nie pieprzy o depilacji moszny :-O

dla mnie ogolony facet to porażka :O :O :O mój ma zakaz golenia bo ma być facetem a nie ciotą jakąś :P :D :D :P :P :classic_cool: ja jadę po piczce depilatorem, nie smaruje niczym (i może dlatego wrastają włoski :O :O) , nie zostawiam paseczka a wargi jadę maszynką :P :P

Gość Johnny83
Odświeżam i proszę o odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania Kobiety.

Gość Johnny83
Odświeżam i proszę o odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania z początku tematu Kobiety.

Gość lecz sie zboczencu
Naprwde idz sie lecz...skoro masz swoja babe to po co Ci zdanie innych kobiet?podnieca cie to? jestes chory

Gość asiulka88-84
ja napewno bym nie pozwolila mezowi zeby sie ogolil ale wybor jest twoj

Gość Johnny83
Odświeżam i chciałem coś dodać. Teraz już nie używam kremu do usuwania włosów łonowych ale dalej się ich pozbywam goląc maszynką, ponieważ mimo iż po goleniu mam na wzgórku czasem podrażnienia to i tak lepiej to wygląda niż podrażnienia na penisie po tym jak używałem kremu. Poza tym moja lekarka odradziła mi stosowanie na mosznie kremu do depilacji ponieważ podobno może on nawet przeniknąc jakoś przez skórę i spowodować jakieś problemy. Teraz golę sobie penisa i mosznę zwykłą maszynką co tydzień, a raz na dwa tygodnię golę sobie wzgórek łonowy. Robię to raz na 2 tygodnie, ponieważ mojej Ukochanej najbardziej się podobają krótkie włoski na wzgórku łonowym u facetów oraz ogolona całkiem moszna i penis. Mnie u mnie rówież najbardziej podobają się kilkumilimetrowe włoski (tak do max ok. 5mm) na wzgórku łonowym i oczywiście całkiem wygolona moszna i penis. Pozdrawiam wszystkie kobiety i bardzo Was proszę napiszczie co sądzicie o mojej fryzurze intymnej i o sposobie w jaki ją wykonuję oraz napiszczie jakie są Wasze preferencje jeśli chodzi o fryzury łonowe u facetów i u kobiet oraz jaką Wy macie fryzurkę intymną i jak ją wykonujecie, a także jak często ją pielęgnujecie. Bardzo Was proszę także byście napisały co sądzicie o włoskach w okolicy odbytu u facetów i u kobiet oraz czy Wy sobie je jakoś usuwacie (jeśli tak to w jaki sposób?) i czy sądziecie, że faceci też to powinni robić (ja tego nie robię). Pozdrawiam i bardzo proszę o poważne wypowiedzi kobiet.

ja jednak wole u facetow wlosy. nie przeszkadzaja mi nawet przy oralnym. sama gole sie tam (i zacinam...), a w tym glebszym miejscu uzywam kremu do depilacji, bo warg sromowych nie jestem w stanie ogolic tam glebiej. okolice odybtu, czyli tam gdzie dosiegne - golę. tak ma być :classic_cool: podobno istnieje cos takiego jak depilacja brazylijska. cos strasznego, wyrywanie woskiem (?) wszystkich wlosow, nawet z odbytu. tylko dla masochistów.

Gość Johnny83
Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem. Jeśli Ci o to chodzi czy wolę wydepilowane kobiety w miejscach intymnych to tak. Najbardziej mi się podoba jak wszystkie włosy łonowe u kobiety sa usunięte lub gdy jest tylko wąski pasek na wzgórku łonowym, a co do włosów w okolicy odbytu to jak dla mnie ( o ile nie są gęstę i długie) to u kobiet mogą być nieogolone.Proszę kobiety o wypowiedzi.

Gość asiulka88-84
ja sie gole zwykła maszynka co 3 dni bo mąż lubi mnie wygolona,a jesli chodzi o mojego partnera to chyba bym zapuscila sobie wlosy łonowe jak on by swoje obcioł jak by wygladal nie wyobralam soebie łysych genitali no żallllll!!!!!!