Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co o tym myślicie? fryzura intymna

Polecane posty

Gość Johnny83
Dzięki za odpowiedź. Ale golisz sobie wszystkie włosy łonowe? Co sądzisz o włosach wokół odbytu u kobiet i facetó. PRoszękobiety o wypowiedzina założony przeze mnie temat.

Gość Johnny83
Odświeżam

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość Johnny83
Do no-sense: Pisałaś coś o depilacji brazylyjskiej. Nie wiesz może gdzie to mógłbym zrobić w Warszawie. Jeśli znasz jakiś zakład kosmetyczny w Warszawie gdzie usuwają woskiem wszystkie włosy łonowe to daj mi proszęadres lub stronęinternetoado tego zakładu. Pozdrawaim A wszystkie kobiety proszęo swoje wypowiedzi do mojego tematu.

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość rsgfdfgh
jak się ogoli w imtywnym miejscu to potem swędzi co nie?

Gość Johnny83
Trochę jak odrastają ale można się przyzwyczić i potem już jest ok.

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość asiulka88-84
nie liże go koło odbytu wiec mi nie przeszkadzaja wlosy odbytowe he he,ja mam wszytsko wygolone,ciekawy topik załozyles:)

Gość Johnny83
Do asiulka88-84: Dzięki, fajnie, że się komuś podoba. Do wszystkich kobiet: Proszę Was o swoje wypowiedzi na założony przeze mnie temat. Pozdrawiam wszystkie Panie.

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość vinia
a ja wole facetów ogolonych tam . Penis i jadra sa w tedy takie mile w dotyku i nie ma tez problemu z zapachem a nie wiem czy wiecie ze zapachy szczegolnie te malo przyjemne trzymaja sie wlasnie we wlosach. włosy z odbytu u faceta mi nie przeszkadzają no chyba ze ma tam straszny gąszcz. ja sie gole cala dupeczkę tez. kiedyś włosy z uda i okolic bikini wyrywałam depilatorem ale wrósł mi włos i miałam z tym problem długo sie z tym zmagałam i sie wystraszyłam i już sie nie depiluje . dziewczyny zdarzyło sie wam coś takiego? ja przez kilka tygodni miałam spore okrągłe zgrubienie w pachwinie. nie wiedziałam co mam z tym zrobić ale jakoś samo zniknelo mam niestety ślad po tym .

Gość Johnny83
Dzięki vinia za odpowiedź. Proszę kobiety o zabranie głosu w dyskusji na temat któy założyłem.

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość Ollla444
nie lubię ogolonych facetów, chyba że naprawdę mają gęste i czarne owłosienie, ale wtedy powinni je tylko podciąć. Sama golę maszynką wszystko o co pytałeś.

Gość He HE he
A ja tak sobie przeczytałem to wszystko i mam polew z niektorych wypowiedzi xd takie ofensywne jakbysmy rozmawiali na czyj dom najechać czołgiem :PP ludzie luz spokuj relax :) pozdro

Gość wygolona jadzia
wygolona jadzia pozdrawia dzona :)

Gość nieogolony penis
Ja tam ne gole mam ładn gąszcz i dziewczyny właśnie na to lecą a poprostu żeb ne je**ło to dokładnie myje nie golcie pał i jąder ospecenie

Gość irqa.
Jak laska ogoli picze to jest ok.A jak juz facet sie ogoli to wedlug was gej,ciota itp. Zal mi was. Mi sie podobaja ogolone genitalia.Wiadomo ze te co loda swoim facetom nie robia busz nie przeszkadza.Ja uwielbiam oral i wole jak jest ogolone.Chce myslec o przyjemnosci a nie lowic kudly z buzi.To tyle ode mnie.Aha,gole sie od 10 lat na zero,zaczerwienione krosty po goleniu nie przeszkadzaja mi,bo znikna.Po goleniu smaruje kremem.Ostatnio zapuscilam ale dlugo to nie trwalo bo zle sie czulam z tym czyms.

Gość odnawiam ponawiam odswiezam
ku**a, KRETYN

Czyżby kolejny sposób na przedłużanie penisa? ;)