Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzichna

mam faceta a bardzo podoba mi sie inny

Polecane posty

Gość madzichna

słuchajcie mam chłopaka b.długo i jestem szczesliwa choc nie ukrywam ze ostatnio poznałam chłopaka 3 lata starszego bardzo mi sie podoba i z wygladu i z charakteru powiedziałam mu ze jestem zajeta a on mi powiedział ze super ze mnie dziewczyna i on chce sie ze mna kumplowac ok nic do tego nie mam ale on mnie zprasza tu i tam jeszcze nigdzie z nim nie byłam choc bardzo bym chciała co mam zrobic troszke pociepirc i odpuscic czy spotkac sie ale mozliwe ze pozniej bedzie wieksze uzaleznienie i co wtedy a co z moim facetem hmmmm a nie chce zachowac sie jak zdradzajaca dziewczyna pomozcie z gory dziekuje

Gość
To zależy czy zależy CI na obecnym chłopaku. Jeśli nie - zakończ związek i spotykaj się z innymi. Jeśli tak - odpuść sobie tamtego. :)

Gość gieeeenia
ja bym sie spotkała, pozniej bedziesz w brode sobie pluc

21 a problem jak 15-latki... jesteś dorosłą kobietą chyba potrafisz ocenić intencje nowego kolegi i zrobić sobie bilans możliwych zysków i potencjalnych strat

Gość madzichna
tak potrafie ale jest mi bardzo ciezko moze ciebie nie spotkała taka sytuacja ze masz super dziewczyna i poznajesz nowa super kolezanke

Gość madzichna
narazie tłumacze sobie ze to chwilowe zauroczenie znajac mnie odpuszcze ale hmmm no własnie ale

Gość blum- plum
nie załuje sie rzeczy które zrobiłas.... tylko tych których unikłas:P to tak na przyszłosc....:)

Gość madzichna
hheheh zdecydowanie pomyłka

Gość madzichna
to co ktos napisał o minecie poddał sie pomnie wiec sorry

Gość madzichna
doszłam do wniosku ze odpuszcze sobie i zostane z facetem bez zadnych komplikacji dzieki wszystkim za doradzanie pa