Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie jestem naiwny

czy sa jeszcze na swiecie takie kobiety???

Polecane posty

Autor: Impossible (2007-10-03 17:55:25) ----- A ja znalazlam swoj ideal, choc dla innych ma on wiele wad. Nie pozwolilam mu wyjechac samemu i wyjechalam razem z Nim. Razem z Nim jadlam chleb z maslem i gniezdzilam sie w ciasnym pokoiku, obracajac piec razy kazda monete przed wydaniem. Oswiadczyl mi sie po 2 dniach znajomosci, i chociaz wtedy, 7 lat temu nie myslalam ze mowil powaznie, to codzien staram sie byc nadal ta z ktora chcialby spedzic reszte zycia. Jest warty kazdej lzy i kazdej trudnej chwili jaka przezylam z Nim badz dla Niego. Zycze kazdemu, zeby spotkal na swojej drodze kogos, dla kogo bedzie gotowy przenosic gory i aby ten ktos rowniez byl gotowy pojsc za ta osoba na koniec swiata..... __________________________________________________________ tez chcialbym spotkac na swojej drodze taka osobe

Gość trzeba zasłużyc

Gość pindzia lindzia nie na temat
taaaaa a jak ja spotkasz to ja zostawisz bo "miętka jest " :-)

Ja spotkałam Kogoś takiego i zepsułam to wszytko :(( Moja historia w stopce :(( On nie chce już dać nam szansy na bycie razem :(

jakbym spotkal taka kobiete to staralbym sie bardziej niz dotad.

Gość trzeba zasłużyc
jaką "taką kobietę" zakochaną, szczęśliwą, spełnioną w związku? ona jest szczęśliwa bo ten facet ją uszcześliwia łapiesz?

No tak ... marzymy o takim, dla którego będziemy chciały przenosić góry, a kończymy z takimi, których trzeba nieustannie przenosić przez życie na własnych plecach. O losie ...

Gość sniezynka2222
większość kobiet potrafi taka być...pod warunkiem że spotkają Takiego mężczyznę...nie jest ich za dużo

Gość znam taka pare
ktora jest dla mnie wzorem prawdziwej milosci. kiedys zastanawialam sie jak to mozliwe ze sie nigdy nie kloca, a oni powiedzieli ze wystarczy sie przez 5 minut zastanowic nad tym co sie chce powiedziec drugiej osobie i co mozemy prawdopodobnie uslyszec wzamian, po czym szybciutko przekalkulowac czy temat klotni jest az tak istotny zeby ja wogole zaczynac. niestety zarowno ja jak i moj maz jestesmy bardzo wybuchowi i obrazalscy wiec zazdroszcze im jak cholera

Gość ciastko z dziurka
wiec jednak istnieje milosc od pierwszego wejrzenia i co wazniejsze, potrafi przetrwac pare lat.

Gość to tez i moja historia
rzucilam cale moje zycie dla mojej milosci, znajomych, miasto ktore kocham, prace ktorej mi wszyscy zazdroscili - baaaaaardzo prestizowa, dobrze platna, praca moich marzen, robilam dokladnie to co chcialam i podporzadkowalam polowe swojego zycia zebym kiedys byla w stanie ja zdobyc.... i co... zostawilam WSZYSTKO dal niego, wynioslam sie do miasta ktorego nie nawidze calym sercem, gdzie nie mam zadnych znajomych i jestem obecnie bezrobotna bo zadna praca ktora mi oferuja mi sie nie podoba .... i NIE ZALUJE bo mam JEGO, reszta to juz tylko dodatek, choc mam nadzieje ze ulozy mi sie tez kiedys pod wzgledem zawodowym

Gość ciastko z dziurka
do postu pode mna >>>>>> mam nadzieje ze za pare lat tez nie bedziesz zalowac. eh ci faceci....

Gość ona jedna
Ja tez kiedys wyjechalam z nim,bo bardzo mu zalezalo,bylam na dobre i na zle mimo ciezkich prob i przezyc,mimo problemow,razem walczylismy i dawalam z siebie wszystko cale serce tak ze wreszcie peklo bo bylo mu za ciezko...w gruncie rzeczy nic nie zostalo okazalo sie ze to nie wystarczy albo moze ze za duzo.

Gość ona druga
ona jedna... to jest nas dwie, z takim doświadczeniem, kolejnego nie będę już rozpieszczać, zresztą pieprzyć kolejnych ;(

Gość podklad miłosny
ona druga a moze pieprzyć sie...z kolejnymi bez uczucia.....

z drugiej strony jak czytam te wszystkie posty zdradzonych kobiet to rece mi opadaja... Szczerze mowiac to stracilam wiare w to ze kiedys znajde milosc swojego zycia i zakocham sie na zaboj... bez podejrzen i rozczarowan... moznaby odpowiedziec pytaniem na pytanie czy istnieja jeszcze normalni mezczyzni??