Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunka 22

SUKNIA ZA 1200 ZŁ

Polecane posty

Gość kasiunka 22

ja mam do sprzedania suknie slubną lorna PRONOVIAS www.madonna.pl Z WELONEM BEZ BOLERKA...Przymiezyć można w tarnowie lub w krakowie( dojade) suknia była użyta w czerwcu, jest jak nowiutka ponuieważ była czyszczona( ale wiem ze na słowo nikt nie uwierzy( nie pójdzie) wiec jestem otwarta na przymierzanie sukni sprzedam ja z welonem za 1200 zł ( WIECEJ ZDJEĆ NA MEILA WYŚLE)

Gość kasia2020
jaki rozmiar?

Gość ech22
Kasiunka scigam Cie po wszystkich topicach:) Jaki rozmiar?? Jeśli 36 lub 38, to chętnie zmierzę! W krakowie albo tarnowie, nie ma znaczenia. Podaj swojego maila, jeśli możesz, jestem bardzo zainteresowana. Pozdrawiam i czekam na odzew

Gość ok...
rozmiar 38 na rozmiar 175. mój email tygrysica444@interia.pl

Gość chętni
jest ktoś chętny na suknie?

Gość aneczka 24
poprosze o zdjecia annaab83@o2.pl moj rozmiar i wzrost:D

Gość nowa właścicielka
Oferta nieaktualna :) Sukienka wisi u mnie w sypialni i nie mogę się na nią napatrzeć.

Gość anja19
Sprzedam suknię LORNA (Pronovias) 1200 zł Witam, mam do sprzedania śliczną suknię LORNA firmy PRONOVIAS, zakupioną w salonie Madonna w Krakowie. Suknia jest wyprana w profesjonalnej pralni i jest w idealnym stanie. Kolor śmietankowy/lekko złamana biel/perła. Suknia jest jednoczęściowa, z efektownym trenem podpinanym na 5 guziczków. Uszyta z hiszpańskiej koronki, zdobiona kryształkami Swarovskiego i perełkami - wspaniale podkreśla figurę. Jest bardzo wygodna i przepięknie wiruje w tańcu. Rozmiar 36 (34), wzrost ok. 164 + 5 cm obcas. Dodatki gratis: welon (mgiełka, długi, idealnie pasujący do sukni), bolerko i rękawiczki. Cena 1200 zł. Możliwość przymierzenia w Krakowie. Dodatkowe zdjęcia prześlę na maila. Kontakt: suknia.lorna@googlemail.com