Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu baby takie są

O CO BABOM CHODZI?????????????

Polecane posty

Gość czemu baby takie są

4 lata razem, na dobre i na złe, czasem kłótnie, ale to normalne.... zdenerwowała mnie raz, powiedziałem o co chodzi i czym... zamiast starać się zadbać o to by naprawiła co schrzaniła ładuje się po tygodniu znajomości jakiemuś fletowi do łóżka..... A teraz co?????!!!!! najpierw kłamstwa, wielkie tłumaczenia, wymówiki, zaprzeczenia faktom, i wielki ku@#!#&@!wa lamęt że nie wiedziała co robiła, że była zła na mnie, że to moja wina, że płakała jak to robiła, że nie chciała tego zrobić, że żałuje i chce z powrotem być ze mną i że chce się teraz zabić jak nic nie wyjdzie .... a nawet mu nie powiedziała że ma chłopaka....... no kur....wa o co wam chodzi??? kto was zrozumie???? to już trzecia podona sytuacja w moim życiu i już żadnej zwas nie zaufam ani nie uwierzę!!!!!!!!!!!! wszystkie jesteście szmaty, bezsprzecznie co do jednej, wcześniej czy później wychodzi szydło z worka nigdy nie chciałem tak myśleć ale jednak jesteście tylko kawałem mięcha dookoła cipy

Gość czemu baby takie są
To pisałem ja - złośliwa narośl wokół jąder.

Gość mała Zosia
i takich słów dokładnie użyj wrozmowie z nią, może zrozumie wreszcie tą prawde

nie wszystkie takie sa ale widac trafiaja ci sie szmaty. przykre, rozumiem twoje rozgoryczenie. wiem ze mojego obecnego chlopaka tez tak kiedys jedna potraktowala i te zbylo mu ciezko mi zaufac, ale uwierz mi sa wyjatki od twojej teorii

Gość ****krwawa zemsta***
chlopy takie same -- w wielu przypadkach ja zawsze mowie- szukasz po powierzchownych zaletach- to masz

Gość Maxykaniec
Nasraj na tą babe, niech idzie w pizdu

Gość świetnie podsumował wszystkie
kobitki... nie pominoł swojej matki sióstr itp... gratuluję rozumku porównywalnego do... K.U.P.Y G.Ó.W.N.A

Gość upupupupupooooo
wybacz jej...niewiasta zrobiła błąd, żaluje.....wybacz

Gość Alekekekeke
świetnie podsumował wszystkie Nie wymieniaj imienia Fekala bo dostaniesz po uchu. KU.PA GÓ.WNA to coś co wielu by chciało

Gość KASKA...KASKA...KASKA
!!!!! :P :D

Gość KASKA...KASKA...KASKA
Rzygam już tymi ogryzkami jabłek co je zębami ze śmietnika wydobywam

Gość trafiłeś na zwykłą sukę
wróć do niej (chwilowo) prześpij się z nią i po seksie daj 10 zł na stół i wyjdź :D:D:D

Gość trafiłeś na zwykłą sukę
Mój były mi tak zrobił po tym, jak wystawiłam dupę całej jednostce wojskowej:O Było mi później bardzo przykro. Zwłaszcza, że co w dzisiejszych czasach można kupić za dychę:O

Gość może zacznij szukać normalnej
dziewczyny a nie takiej z zapędami do prostytucji :)

Gość żal mi Ciebie chłopie
ale takie jest życie są ''kobiety'' kurwy i kobiety normalnie, podobnie jest z facetami

Gość na KURESTWIE swiat stoi

Gość potnij jej morde i zrob sobie
puzzle

nie wszystkie są złe pomyśl .. po prostu masz pecha i tyle no na to jedna rada ... NIE ZADAWAJ SIE Z KURWAMI! to cie nie będzie to spotykać

Gość ciekawe za ile mu dała
:D

Gość czemu baby takie są
niech się wypowie któraś baba która nie ma nic na sumieniu!!! ile was jest porządnych? ja nigdy nie zdradziłem dziewczyny i mówię to z czystym sumieniem ale już straciłem wiarę w to że warto się dobrze trzymać....

Gość czemu baby takie są
Jeśli mam ochotę na skok w bok to uczciwie idę do burdelu. Przecież z dziwką się nie liczy a nie wykręcam takie numery:O

Gość ihaha
hahaha złośliwa narośl wokół jąder hahahahahahahahaha dobre :) Ja jestem swieta! Nie zdradzilam faceta never! za to on na kazdym kroku klamie... i chyba go kopne w dupe

Gość czemu baby takie są
Jeśli mam ochotę na skok w bok to uczciwie idę do burdelu. Przecież z dziwką się nie liczy a nie wykręcam takie numery:O

Po co się wypowiadać? Doskonale wiesz, że są również dziewczyny, które nie zdradzają. Po prostu miałeś pecha. :O Trzymaj się.🌻

Gość czemu baby takie są
21:04 podszyw 3 razy z rzędu to nie pech ale potwierdzenie reguły.... większość kumpli też już to przeżyła więc przykładów jest więcej.... a ilu jeszcze to przeżyje tego nikt kurwa nie wie