Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Convalia

Co ja mam zrobić?

Polecane posty

Witam serdecznie Wszystkich! Słuchajcie mam pewnien problem. Mój chłopak ma alergię. W okresie letnim ma okropny katar, ledwo oddycha, oczy go pieką, ogólnie ma ciężkie objawy alergii. Jeśli chodzi o pozostałe pory roku też nie jest najlepiej, kicha, ma katar. Oprócz tego jego \"kochana\" mamusia ma gdzieś sprzątanie. W domu ma wielki syf i kurz! Umówiłam mu wizytę u dobrego alergologa (jego matka nigdy się tym nie zajmowała, dla niej coś takiego jak uczulenie i każda inna choroba nie istnieją). Był dzisiaj u lekarza, okazało się, że ma alergię b. dużą na kurz domowy, drzewa, trawy itp. Dostał receptę na szczepionkę. (Moglibyśmy razem jezdzić na zastrzyki - ja też sie odczulam już od ponad roku, nie raz sie dusiłam, więc doskonale wiem, czym grozi nieleczona alergia). A on powiedział: \"mam w dupie, nie będę się odczulał (boi się zastrzyków i pobierania krwi - ma 22lata)\" i podarł receptę. Co byście zrobili na moim miejscu? Bo mnie już ręce opadają mam ochotę mu powiedzieć, że sama mam go w dupie!!!!!!!!!!! Proszę o jakieś pomysły, bo sama nie daję rady. Zależy mi na jego zdrowiu, a on zachowuje się, jakby był totalnie nieodpowiedzialny!

Gość Powiedz mu że
jeśli on nie chce sie leczyć, to sama tez przestaniesz. Jeśli mu zależy, to może coś to da?

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
powiedz że nie będziesz go całować gdy ma obłożony nos :/ głupio zrobił strasznie, ale to ewidentnie zachowanie wyniesione z domu...jak sam nie zrozumie to tłumaczenia nie pomogą...ja pomagaj mu a jak będzie narzekał/prosił o pomoc/pożyczenie chusteczki to kończ rozmowę/odmawiaj słowami "sam jesteś sobie winien"