Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA PRZYSZŁA

INSTYNKT MACIERZYŃSKI

Polecane posty

Gość CIEKAWSKA PRZYSZŁA

Ciekawi mnie, w jakim wieku go poczułyście? I jak to się odbyło, po czym to poznałyście, jakie śmieszne/dziwne rzeczy robiłyście? :)

chyba ten moment jest niezauważalny, rozwija się w czasie, i instynkt jest coraz większy, moje maleństwo jeszczce jest pod serduszkiem, a ju razem sobie rozmawiamy, mówie do maleństwa o sobie mamusia, głaszcze sie po brzuszku i robie wszystko aby było mu dobrze i niezrobić mu żadnej krzywdy :)

Gość bziczek
jestem w 38 tc. W ciązę zachodziłam "bez instynktu" - ale w pełni swiadomie :P i z ogromną radoscią zobaczyłam dwie kreski na teście. A instynkt... chyba wtedy gdy po raz pierwszy na serio przestraszyłam się że z małą może być coś nie tak, gdy lekarz w 36 tyg. zobaczył pępowinę dwunaczyniową (czego poprzedni wielki fachowiec jakos nie zauważył), gdy okazało sie ze mała jest podejrzewana o hypotrofie brzuszka... To chyba pierwszy taki ogromny strach o dziecko, ze nie wiem co bym zrobiła gdybym ją straciła... I oczywiscie rozczuliłam sie strasznie gdy po raz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko u płodu. Nie byłam nigdy przeciwniczką aborcji ale pomyślałam wtedy sobie, że to życie z mojego życia, ze juz bym nie potrafiła ... pozbyc sie :O

Gość a ja wciaz nie czuje
:O

Gość CIEKAWSKA PRZYSZŁA
hmm.. to ja może parę słów o sobie :) mam 27 lat i nastawienie "dziecko? rany boskie, nie przed 35-tym rokiem życia" ... ale od paru tygodni obserwuję u siebie dziwne objawy - gdy widzę gdzieś jakieś maleństwo, gapię się na nie godzinami, kilka razy się nawet rozpłakałam :o przeraża mnie to trochę :o