Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justka216**

PASKUDNE HORMONY

Polecane posty

moj problem przdstawia sie tak.juz trzy razy zmienialam tabletki antykoncepcyjne i zadne nie sa dobre.po kazdych krwawie i z 49kg przytylam do 55kg a pozatym moje cialo sie znieksztalca.wygladam jak paker,ramiona szerokie i wogole okropnosc.postanowilam odstawic tabletki.czy jest szansa ze wroce do ciala sprzed pol roku kiedy bylam szczuplutka i moglam jesc wszytko.dodatkowo jestem od kilku tygodni na diecie sb,trzymam sie scisle a mimo to ciagle czuje sie spuchnieta. Moje pytanie jest takie czy po odstawieniu hormonow schudne i wszytko wroci do normy i po jakim czasie organizm zacznie normalnie funkcjonowac.

Gość to zalezy sa czasem laski
ktore tyja wlasnie po odstawieniu, ale to raczej b. zadko. gospodarka hormonalna wraca do siebie po okolo pol roku, ale u innych szybciej,a innych wolniej. gdybym byla na twoim miejscu to sama zaczelabym sie odchudzac, wlasnie tak jak robisz. mysle, ze wszystko wrocic do normy.

ja juz naprawde nie mam sily patrzec na swoje cialo.to naprawde jest dziwne ja zawsze byla szczupla,a teraz jest coraz gorzej.i jestem pewna ze przyczyna sa tabletki,jesli sa osoby ktore odstawialy hormony prosze o opinie.