Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa...............

facet zapytał mnie czy jestem

Polecane posty

Gość nowa...............

facet zapytał mnie, czy jestem dziewicą... Odpowiedziałam wymijająco. Jestem, ale nie chcę, żeby wiedział... Chciałabym, aby przeszłość seksualna kobiety nie miała dla niego większego znaczenia- każdy ma przecież prawo do bliskości fizycznej przed spotkaniem innej, ważnej osoby...

no ale to, że jesteś dziewicą to raczej punkt dla Ciebie (jeśli on jest \"normalnym\" facetem)

Gość zalezy jak spytal
bo jesli jako przesluchujacy, to rzeczywiscie irytujące. Ale moze chcial cie pozanc blizej - ludzie ,ktiorzy sie kochaja, chca o sobie wiedzic jak najwiecej, poznac sie jak najblizej,zeby zrozumiec - to naturalne. Zalezy, na jakim etapie znajomosci jestes

Gość nowa...............
na szczęście nie wszedł w rolę przesłuchującego- zapytał kilka razy w zabawny, delikatny sposób:) - jest barzo inteligentny i za to go cenię, ale wolałabym "punktować";) innymi cechami...

Gość nowa...............
dziękuję za Wasze wpisy

Gość nowa...............
powinnam mu powiedzieć?

Gość kaladonia
Tak powiennaś mu powiedzieć. Ja też jestem i poznałam niedawno faceta ( jest sporo starszy) i nie wiem po czym poznał ale wiedział od początku że jestem dziewicą. Jest dla mnie czuły i delikatny. Wiem że z nim przestane nią byc i to w ciagu kilku najbliższych dnia. On mówi że nie mogłam dac mu nic wspanialszego jak ta noc...To jest dopiero dojrzxały facet (po 30-tce)

Gość kaladonia
Szczerośc to jest podstawa związku... Jesli on tego nie doceni to zostaw go bo nie jest wart twojego czasu i tego co masz dla niego...

Gość betka30krak
to powód do dumy,i powinnas powiedziec prawde.

Jak mu powiesz, to nigdy nie będziesz wiedziała, co dla niego było Twoim największym atutem. ;)

Gość nowa...................
kaladonio oraz betko30krak- po części zgadzam się z Wami:) , ale chyba muszę przyznać rację również Perle... :(

Gość porzadny facet______
a dla mnie przeszlosc seksualna kobiety ma ogromne znaczenie, nie lubie kobiet co mialy wielu partnerow oraz jakas przygode (y) na koncie

Gość porzadny facet______
Przyznaję, że miałem kilka przygód z facetami, ale to się nie liczy. Zrobiłem im tylko lodzika. Nawet nie połykałem:)

Gość nowa...............
nie chodzi o to, że się wstydzę; podchodzę do tego naturalnie- po prostu nie spotkałam wcześniej mężczyzny, z którym chciałabym rozpocząć współżycie. Nie chcę, żeby wiedział ze względów o których pisała Perła:(

Gość oczywiscie ze nie mowic
najgorsi sa tacy co se dziewice chca zlapac - ja sie nigdy nie przyznawalam ze jestem dziewica bo dla mnie czlowiek oceniajacy innego czlowieka po tym czy ma cholerna blonke jest nikim....

Gość kaladonia
Nie przejmuj sie nim. Bądź szera... Ja też wcześniej nie spotkałam nikogo z kim bym chciała sie kochać. Nie opowiadałam na prawo i nalewo że jestem dziewicą -raczej nikt z mojego otoczenia chyba nie zdaje sobie z tego sprawy. Teraz jest ktoś z kim wiem że chce to zrobić. Chodzi o to żeby on wiedział i jesli jest dojrzałym facetem bedzie wiedział jak ma robić żebyś miala co wspominać. Po coś przecześ czekałaś z tym...

popieram to co inne dziewczyny tu napisały, to jest Twoim autuem i powinno być powodem do dumy a nie wstydu, faceci już tak mają z tą swoją bezpośrednością, faktycznie mogłaś mu powiedzieć prawdę, jakby zadrwił to niech spada na drzewo

Gość nowa........................
nie obawiam się, że zadrwi- obawiam się, że mu ZA BARDZO na tym mu właśnie zależy :(

Gość nowa........................
nie obawiam się, że zadrwi- obawiam się, że mu ZA BARDZO na tym właśnie zależy :(

Gość do nowa
a jakbys sie np. puszczala w przeszlosci, nie szanowala sie, robila lody kolegom to tez nie powinno miec dla niego zadnego znaczenia? ale ty glupia jestes

Gość nowa....................
każdy człowiek może się zmienić... kobieta z bujną przeszłością może trafić na mężczyznę, któremu już zawsze będzie wierna

nowa - wydaje mi się, że byłam jedyną osobą, która zrozumiała o co pytasz. ;) I naprawdę nie wiem, co Ci poradzić. :D

Gość nowa......................
dziękuję Perło

Gość dunia324
mnie gdy piescil po raz pierwszy to chcial wlozyc paluszki w pochwe i nagle zonk spytal a ja sie przyznalam ze tak jestem chyba sie zdziwil ale tez cieszyl sie ze on ma ten zaszczyt mnie rozdziewiczyc co stalo sie kilka miesiecy pozniej ahh bosko :)

Gość nowa......................
a to ze robiłam okazyjnie lody z połykiem to sie liczy do dziewictwa czy nie? ;)