Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam synonimu

potrzebuje pomocy - sredniowiecze renesans

Polecane posty

Gość szukam synonimu

mam napisac prace a powiem szczerze mam braki. powiedzcie mi w jakiej epoce byly wyprawy krzyzowe. w jakiej epoce żyl kopernik, i wymiencie jakis przedstawicieli nauki z renesansu. wiem ze to bycmoze banalne ale mam metlik w glowie i wszystko mi sie miesza a nie chce popelnic gafy.

Gość google przeciez

Gość szukam synonimu
w google nie moge znalesc wszystkiego juz wiem ze krzyzowcy to średniowiecze a ci naukowcy z renesansu? podpowiedzcie mi prosze.

Kopernik żył w odrodzeniu czyli renesansie. wybitni twórcy polskiego renesansu: Andrzej Frycz Modrzewski, Jan Kochanowski, Mikołaj Rej, Mikołaj Kopernik inni twórcy odrodzenia: Leonardo da Vinci, Erazm z Rotterdamu, Michał ANIOŁ

Gość google przeciez
mozemy ci przecize napisac byle co,ze starozytnosc. Przezie google to takie ulatwiebnie - wysil sie 5 minut

Gość a książki
to co w lesie?? uczyć się trza a nie na łatwizne iść... :O

Gość szukam synonimu
integral dzieki a reszta widze sama ma wielkie braki i stad te złośliwe komentarze o googlach i ksiazkach.

;) swoją drogą rzeczywiście można to \"wygooglać\" z tym, że ja wypisałam ci raczej artystów... zerknij na Erazma z Rotterdamu

Gość a książki
nie złośliwości a prawda :) by coś wiedzieć trzeba do książki zajrzeć :P

Gość a książki
:) jak czegoś nie wiem zaglądam do książki :) i sama szukam odpowiedzi ;)

Gość a jak mam komputer
do do internetu , nie mowiac juz o tym,ze te podstawowe rzeczy mowili na lekcji i powinnas je miec w zeszycie. Troche samodzielniosci przyda sie w zyciu - mowie zyczliwie

Gość szukam synonimu
buhaha moze i ja jestem niesamodzielna i mzoe powinnam sprawdzic w ksiazce ale jak ktos mnie pyta ile jest dwa plus dwa to mówie ze 4 a nie opowiadam kiedy tego uczyli i gdzie mozna to znalesc. chyba ze tego sama nie wiem wtedy udaje madra i wypisuje wszystko to co tu zaprezentowaliscie :P moze i przespala w szkole lekcje historii ale pamietam jedna lekcje o tym ze jak sie czegos nie wie to powinno sie zapytać i to zaden wstyd pytać!

hmmm co to jest autoafirmacja?? na czym ten proces polega?? bop leże przede mną10 książek i nie chce mi się tego szukać więc też chcę iść na łatwiznę i poczekać aż ktoś da mi gotową odpowiedź na tacy :)

mój dziadek miał taką fajną formułkę na \"zrób mi\", \"znajdź mi\": \"znajdź sama, to ci pokażę\" :classic_cool:

braki można mieć :) ale ważne by w odświeżanie i zdobywanie swojej wiedzy wkładać troszkę wysiłku :) moja nastoletnie siostry też zamiast zajrzeć do książki szukają w internecie.. cieszę się , że jak chodziłam do szkoły nie było tak łatwego dostępu do Internetu.. :)