Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna szamana P

Co myślicie o takiej figurze?

Polecane posty

jestem dziewczyną a jestem dość mocno umięśniona, tzn. moje ciało jest fajne, szczupłe, ale bardzo wysportowane, jestem jednak bardziej umięśniona niż przeciętna dziewczyna. Mam lekko umięsnione nogi, ramiona, krateczkę na brzuszku itp. Mój wzrost: 168, waga :55, wymiary: 90:66:94. Pytanie do facetów: czy taka figura wam się podoba? Czy wolicie bardzo chude, albo te które mają dużo tłuszczyku?

nie myślicie? :P

Gość Rasal
Moim zdaniem jesteś bardzo seksowna i masz super figurę. Jestem zdania , ze wysportowane dziewczyny sa po stokroć seksowniejsze od dziewczyn, ktore powiedzmy... nie dbają o kondycję fizyczna;) Nie wyobrarzam sobie seksowniejszego brzuszka niz... szczupły.. umieśniony... najlepiej krateczka;) Odróżniam seksownie zbudowaną, wysportowaną dziewczynę, od dziewczyny, dbajacej o swoj wygląd na krótką metę... i krótki czas...(czyt. nadmierny makijaż i seksowny wygląd w młodym wieku i uzależnienie od czekoladek..;) PS. nie miewam. brzydkich dziewczyn, kazda namawiam do aktywnego uprawiania sportu... fotki na gronie Jeżeli chciałabyś się spotkać z kimś kto doceni Twoją seksowną figurę oraz czas i trud, jaki poświeciłaś, aby ją osiągnąć... odezwij sie... mail podobno widoczny, ew. gg 5935304 i tak doceniam i pzdr

Gość Rasal
Poza tym przy takim wzroście, (niemal) idealnych wymiarach i wysportowanym ciałku, waga 55kg jest wyjątkowo niska... Po prostu SEXY;)

Gość a moze tak
rasal a z Ciebie az taka gwiazda ze masz takie wynagania???

Gość Rasal
Za Gwiazdę to ja sie nie uważam ale i z takim określeniem sie spotkałem (tyle, ze w innym konteksie) Uroda... kwestia gustu oceniających... sam w sobie widze dużo mankamentów... wazne, że podobam się tym... którym podobać się chce;) Ot, taka prosta dewiza... czy słuszna? Zobaczymy;) Pzdr dla Gwiazd i Gwiazdeczek... niech nie gasną;)

Gość a moze tak
rasal odpowiedz po 11 dniach ale dziekuje jak dla mnie mozesz byc gwiazda milej nocki

Gość Rasal
Sorki ale byłem na weselu kolegi, z dala od domu;) i nie łatwy dostęp do neta... Tylko 11 dni, myślałem,że dłużej to trwało;) A tak serio nie odpowiadałem, gdyż nie otrzymywałem żadnego powiadomienia, ze ktos wypowiedział sie na ten temat... Nie jestem, żadną gwiazdą!!! i pewnie nigdy nie będę... w mojej ocenie;) Dzięki, kolorowych snów