Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

MLECZKO PROSTUJĄCE FIRMY MARION

Polecane posty

Czy któraś z Was używała tego mleczka?Jeśli tak,to jkie były po im efekty,fryzurka dłużej sie trzymała?I były gładkie i \"lejące\"?

niedawno trafiłam na szampon prostujący Marion,potem na spray do prostowania i naprawdę te kosmetyki są świetne!!!!!!więc myślę ze te mleczko prostujące tez jest super.dzowne ze znajduje je w zwyklych drogeriach a w rossmanie i naturze nie znalazlam

Gość gdzie dostane to mleczko
bo na allegro nie m a w drogeriach tez nie moglam znalesc:(

Gość Mychaaaaa
Mam to mleczko od jakiegoś czasu,i jest fajne ;]. Prostować prostuje średnio,ale to chyba przez to,ze ja nie zbyt się w to wczuwam xd. Za to włosy są gładkie ,lejące,ślicznie pachną i naprawdę super ;). Jak stosuje z prostownicą to efekt również jest widoczny. UWAGA !! uważać na,to żeby nie nałożyć na włosy zbyt dużo mleczka,bo wydają się być tłuste ! Ogólnie cena przystępna,i warte polecenia :)

Gość Magda9409
rewelacyjny!Super!świetny!Używałam zawsze Biosilk,ale ten to z Niczym sie nie równa,nawet z Nim!Uzywam go zawsze przd prostowaniem,włosy bardzo dlugo sa proste,nie kreca sie,sa miekkie,nie elektryzuja się,nie sa oklapniete,wlosy sa pod ochrona.CUD!!!