Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscieklizna

Ja pier....czy nie ma zadnego przepisu, ktory by to ukrocil!!!!!!

Polecane posty

Gość wscieklizna

Chodzi o zakladanie pubow, klubow w miejsu, gdzie mieszkaja ludzie!!!!!!!!!! Jest po 222, jutro do pracy, a cała chata mi chodzi od tej jeban... za przeproszneiem1!!

Gość ciekawe czy
idz tam w papilotach i szlafroku , powiedz że u siebie w domu słyszysz nieźle muzykę,ale nie idealnie ;)

Gość lkjg
w naszym bloku dobudowali pub, który sąsiaduje ścianą z blokiem. Nie wiem jak ludzie to wytrzymują, bo ja mieszkam klatkę dalej ale mam dość

Gość wscieklizna
Przeciez to sa szczyty! Mozna sie odszkodowania domagac za zrujnowane zdrowie, bo jak mam spac, jak napier... do 4 nad ranem, a ja o 6 np wstaje!! potem w pracy nieprzytomna i do dupy caly dzien. Wrrrrr

Gość ejbisi
Chory kraj i tyle :o I czemu tu się dziwić że ludzie masowo wyjeżdzają?? Takie kretyństwa sie zdarzaja na każdym kroku.

znam ból hałaśliwego sąsiedztwa, współczuję. A nie da się jakoś przebić tych łomotów chorałami gregoriańskimi? Może pomoże :). Tylko nie wiem, czy o takiej akcji nie trzeba wcześniej uprzedzić sąsiadów i policji...

Gość ciekawe czy
umówić się z większą grupą sąsiadów na długie posiaduwy przy herbacie w tym lokalu ;) emerytów przekupić , niech się tam zwalą !

Gość wscieklizna
To lokal dla metali. Leci taki lomot, ze matko boska. Sam wlasciciel jest takim debilem,ze szkoda gadac. Jak juz on sam chodzi sikac pod nasze garaze, albo lezy gdzies schlany, to sobie wyobrazie poziom tego miejsca.

Gość oczywiscie ze sa przepisy
najlepiej rozrob to przez jakas gazete

Gość tym załatwisz sprawe
wiertarka, rurka i kwas masłowy🖐️

Gość wscieklizna
Tak, a potem mnie znajda i posadzą;) Nie ma bata na takie cos. Wlasciciele posesji wyrazili zgode, siano zgarniaja a nas maja w dupie. Szuje jedne.