Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samayane

Zazdroszcze bogatym

Polecane posty

ja chyba nigdy nie bede miala pieniedzy:-( nie chodzi mi o jakies mega bogactwo jak krauze, kulczyk itd, ale o ludzi co zarabiaja tak ze na jedna osobe wypada 10-15 tys

Gość i mysle sobie
myslisz ze takim ludziam zyje sie lepiej...

Gość i mysle sobie
i zawsze bedzie sie chcialo wiecej.wierz mi tak jest.

hehe wielbiciel a co mam teraz leciec i bank obrabowac?/? ja studiuje i pracy nie mam i miec nie bede przez najblizszy rok wiesz co mysle a nawet jestem pewna ze zyje im sie latwiej to chyba logiczne na wiecej ich stac: poczynajac od glupich rzreczy typu ubrania i kosmetyki a konczac na tak waznych jak zdrowie itd wiadomo ze sa takie sprawy, ktorym pieniedze nie pomoga: uczucia, milosc, przyjazn, szacunek ale w zyciu codziennym pieniadze maja duze znaczenie gdyby tak nie bylo to by kazdemu wisialo ile zarabia itd

Gość ooIga
a co ci dziewczyno przeszkadza, żeby pójść w majątek? Skończysz studia i do pracy, przecież możesz sobie wybrać taką, która da ci dużo pieniędzy... Co prawda nic za darmo, szkolenia, kursy, ciągle w pracy ale to jest możliwe

Gość i mysle sobie
wiadomo ze latwiej sie zyje majac wiecej w portfelu.ale zawsze chce sie miec wiecej.nigdy nie jest dosyc...

myslisz, ze zawsze chce sue wiecej?? ja zachlanna nie jestem tylko chce zyc na poziomie olga to nie takie proste trzeba skonczyc dobre studia, byc bardzo zdolnym nieraz i wogole kursy, jezyki itd to tez kosztuje a ja studiuje kierunek po ktorym raczej kokosow sie nie moge spodziewac a i chociaz glupia nie jestem to jednak przecietna chyba jedynie moge liczyc na to ze wyjde bogato za maz albo wygram w totka

Gość i mysle sobie
moze masz racje.ja osobiscie zyje na wyzszym poziomie finansowym niz wiekszosc moich znajomych.moj maz zarabia dosyc duzo ,a ja normalnie.nie mam klopotow zeby kupic sobie cos na co mam akurat ochote.oczywiscie bez przesady....wszystko w normie. no i tak zyje sie dobrze.ale wiem ze gdyby bylo wiecej byloby jeszcze lepiej

i mysle sobie ---> z pewnością żyje się lepiej, niż tym co mają znacznie mniej ;) A czy będzie się chciało jeszcze więcej, to kwestia indywidualna.

Gość i mysle sobie
wiadomo ze indywidualna.ja np.naleze do ludzi ktorzy sa zadowoleni z tego co maja.i tym sie ciesza.jakies marzenia o duzym domu z basenem........mam super mieszkanie a basen za rogiem wiec nie jest tak zle.kupuje karnet na pol roku ze zawsze jak mam ochote moge isc i poplywac.