Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aburn

Ściełam włosy

Polecane posty

Gość Anetk*
no ja tez wolalabym miec dluzsze :( a teraz sie meczo bo nie wiem co mam zrobic zebym ladnie wygladala ;( :(:(

Ja miałam włosy kręcone do połowy pleców i raz postanowiłam pójść do fryzjera (zawsze obcinałam się sama) fryzjerke tak poniosło że obcięła mi włosy do szyi. Dałam jej do zrozumienia że niezbyt jestem zadowolona ale dzisiaj zrobiłabym awanture. Ale moje włosy bardzo szybko rosną więc to była kwesta roku. Jakies 2 miesiące temu byłam znowu u fryzjera (miałam dużą ochotę coś zmienić) i znowu mnie krótko obcięla trochę za ramiona a już mam włosy za łopatki. Ale fakt- bardzo odżyły:)

Gość iwa242424
ja zapuszczam i zetne końce dopiero w kwietniu za rok.

Gość iwa242424
ja posdcinam w domu. niestety też poznałam fryzjerów z tej strony oni są popie... na temat cięca

Gość Anetk*
hmm... to moze nie powinnam sie przejmowac i wyjsc sie pokazac do ludzi, bo od kad scialam siedze w domu mam nadzieje ze mi tez szybko odrosna :(:( ale boje sie:( kupie witaminki i bede brac na wzmocnienie wlosow:)

Gość iwa2424
Ja idę dziś kupić waxa bo tyle się o nim naczytałam. Ciekawe ile do kwietnia mi urosną? Teraz mam za łopatki a mój cel to pas.

Gość anetk*
hmm a to da cos wlosy beda szybciej rosly??

Anetek ja bym się tak nie poddawała szybko.. Kombinuj, może zepnij grzywkę spinkami do góry zrób kucyka, albo rób sobie burze loków i też zepnij albo upnij jakoś. Możesz też nosić opaski np taką grubą chustę na włosy tak żeby był z niej taki gruby pas, wiążesz z tyły a włosy wszystkie zaczesane są, jak są krótkie pewnie fajnie będą tam z tyły nastroszone:) Nie poddawaj się:P

Ja od 2 miesięcy jem cebule i naprawde polecam włosy mam świetne, mocne i błyszczące:)

Gość oskalpowana
ja scielam wlosy z bardzo dlugich na prawie zero na poczatku bardzo zalowalam, ale po paru tygodnich przyzwyczailam ise do nowej fryzury i uwazam ze jest duzo wygodniej z krotkimi wlosami od tamtej pory(prawie dwa lata ) regularnie podcinam wlosy na zapalke tu sa moje zdjecia : jedno z ostatnich przed scieciem i ostatnie juz z krootkimi wlosami sami mozecie ocenic czy jest zle czy dobrze pozdrawiam http://change.menelgame.pl/change_please/1417696/

Gość Anetk*
hmm... dzieki :) pokabinuje cos :) ale oby coś wyszlo bo nie moge na siebie patrzec :( z czasem odrosna ;) dzieki ;* :)

Gość anetk*
a co mam zrobic zeby mi sie wlosy nie niszczyly przy prostowaniu wlosow?? :)

Gość gość
Ja tez scinalam wlosy niedawno w http://rezydencja-urody.pl/ i jestem bardzo zadowlona! Fryzura jest świetna, do tego piękny kolor. Naprawdę super!