Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jytdd

Facet mnie zostawil, rok temu, a teraz sie odzywa...

Polecane posty

Gość jytdd

bylismy zakochani w sobie, ale doszło do nieporozumienia, chodziło o zazdrosac z jego strony..........przestal sie do mnie odzywac....od pewnego czasu pisze do mnie na gg....ale nie ukrywam ze nadal go bardzo kocham....z tym ze mam ogromny zal do niego, ze mnie zostawil i nie dal mi szansy na wytlumaczenie..bardzo to przezylam..do dzius przezywam.Chcialalbym mu cos napisac, ale kulturalnie bez obraz, pomozcie mi prosze,,, nie mam koncepcji dzis, jestem zdolowana.plsssssssss

Gość nieeebo
Jakie te baby glupie :/ Facet traktuje Cie jak kolo zapasowe :/ Pewnie przez ten czas pobryklas z innymi dziewczynami, teraz mu sie znudzilo i probuje do Ciebie wrocic, wiedzac, ze nadal go kochasz.

Teraz Ty go poproś o wytłumaczenie dlaczego tak długo sie nie odzywał....nie puść mu tego tak łatwo bo jesli go tu nie wychowasz to zdarzenie moze sie powtórzyć...a on bedzie myslał ze moze sobie na takie rzeczy pozwalać...badz troche dla niego trudna do osiagnięcia teraz...ale tez nie lekceważ i badz otwarta..

Gość ale ja
juz nie cche aby do mnie wrocił, cche mu łagodnie napisac jak mnie potraktował...to ma byc łagodnie, z szacunkiem napisane...nie chce byc chamska

Gość jak nie masz dziś koncepcji
to nie pisz nic! musisz mu koniecznie dziś odpisywać? chcesz zeby ktoś podyktował Ci treść?

Gość ale ja
tak , chce dzis odpisac.........ale jestem w dołku , mam problem ze skupieniem

Gość H660
kochasz go, ale nie chcesz z nim byc? a mozesz mu napisac: *mam juz kogos *mozesz liczyc tylko na przyjazn *spieprzaj dziadu!

Gość rada za radą
możesz mu napisać, że ułożyłas sobie zycie bez niego i skoro on nie potrafił Ci dac szczęścia to niech teraz przynajmniej nie przeszkadza...