Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze was kafeterianie

nienawidze was ludzie z tego forum

Polecane posty

Jesteście tak zawistni, wszystkiego zazdrościcie ludziom. Przez internet to jesteście mądrzy, bo jesteście anonimowi, a w cztery oczy pewnie byście ludziom do dupy włazili. Na wizażu jest o wiele lepsza atmosfera więc żegnam was jebaki leśne.

Gość Bezczelny Towarzysz Władysław
:D :D :D :D :D :D

cóż - kolejny wizażysta się objawił jakoś mi nie żal odejścia chama co na dowidzenia obraża i wyzywa jeśli na wizaż idą tacy \"kulturalni\" to poziom tamtego forum musi być porywający

Myrevin obawiam się że nie będziesz mógł nic powiedzieć bo należysz do tak stałych Kafeteriuszy że Ciebie z Kafe wyniosą prosto między las krzyży :D:D

Na wizażu są właśnie ludzie na poziomie. Zajrzyj to sama się przekonasz.

jestem zywym gównem - rozdepczcie mnie :o

Gość zieeeeeeeeeeeeew
jak można traktować poważnie forum ? :) pewnie tym że kogos tu nienawidzisz wręcz dowartosciujesz co poniektórych , jakbys jeszcze pojechała po nickach to pełnia szczęścia, nastepnym razem popraw sie i wymień choć ze trzech których nienawidzisz:)

cóż obawiam się że niektórzy tu wchodzą z tzw \"misją\" tudzież wrodzonym brakiem poczucia humoru :O i stąd ten ból istnienia w wypowiedziach

humor umarł, kryzys żyje niech się ze mną ktoś napije okoliczność bardzo smutną załagodzi mocną wódką :D:D:D:D (cholera nawet wypić nie mogę :O)

Moja siostra siedzi na wizazu,ale ona tam umieszcza swoje makijaze,ale nie wiem czy to takie swietne miejsce,skoro mozna dostac bana jezeli podpadnie sie pewnej dziewczynie na przyklad krytykujac jej osobe badz jej makijaze.