Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem żeberka

gdzie kupić mała torebeczkę z długim paskiem

Polecane posty

Gość jem żeberka

no własnie szukam małej zgrabne gładkiej torebki skórzanej lub nie najlepiej czarnej ale może być szara na długim pasku do noszenia przez ramię ale nie wizytowa tylko takiej na co dzień na zakupy może macie jesieś strony z takimi torebkami ?????

Gość jem żeberka
eeee tam sa jakieś paskudy takie torebeczki były modne w latach 80-tych teraz panuje maoda na torby -wory :-(

Gość kajo je
teraz to modne jest wszystko:) ja tez szukam takiej torebeczki jak Ty,ale na takie dwie kuleczki, na allegro sa,ale malenkie strasznie,a ja chce taka ciut wieksza:D

Gość jem żeberka
szukasz torebeczki zapinanej na bigiel :-), a ja wręcz przeciwnie chce by była prostokątna lub podkówka ale bez żadnych ozdób znisę jedynie małe logo i sprzączkę na pasku za cholerę nie mogę takiej wypatrzeć może znacie jakies sklepy internetowe ???

Gość jem żeberka
Doris obejrzałam ładne i niedrogie :-) ale ja sukam takich w stylu vintage ehhhhhh

ja takowe widuję w lumpeksach, oczywiście, o ile komuś tanie zakupy tam nie przeszkadzają.

Gość kajo je
u mnie w szmateksach zapinanych na bigiel nie ma,juz obdzwonilam wszystkie babcie i ciotki i kazda twierdzi,ze robila niedawno porzadki i powywalały jesli mialy takowe buu ;(

Gość fionaa21
taka na dwie kuleczki,na dlugim pasku nie malutka, tylko taka ciut wieksza kupilam dzis w trollu!! szukalam od dawna, na allegro byly, ale mniejsze i drozsze.byla jeszcze taka-szaro srebrna, ja kupilam czarna:)

Gość jem żeberka
własnie chdzi mi o torebkę "z przeszłością" lumpeksy bardzo lubię :-),fajne sa na www.vintageshop.pl, ale zawsze mnie ktoś uprzedzi :-)