Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyT

Ile razy moze mi wynaczyc?

Polecane posty

Gość zalamanyT

Chodziłem z moją ukochaną dziewczyną 3 lata i 11 miesiecy. niedawno wszystko zaczęło się psuć wszystko przeze mnie nie wiedziała o mnie wszystkiego i dlatego ze mną zerwała ale dała mi osttnią szanse że jeśli jeszcze raz ją okłamę to koniec no i tak się stało. bardzo tego załuje i nie wiem czy mi pozwoli wrócić do siebie. wiem ze mnie kochała jak nikogo ja ją tez. teraz mówi że kochała innego człowieka i sam nie wiem co mam zrobić??? prosze o pomoc. jak do niej wrócić? co zrobić?

Gość tak to znowu ja
skoro to byla ostatnia szansa to po co sie dalej ponizac co???? tego kwiatu to pol swiatu jak to mawiaja!!!

Gość to po cholerę ją okłamywałeś
? sam na jej miejscu byś sobie zaufał?

Pomysl jak ona cierpiala. moze plakala. przez ciebie. nie glupio ci? nie. tacy ludzie nie maja sumienia. kocham to dla ciebie puste slowo. a ona nie chce juz plakac...

Gość Tolek
Wiem że ją skrzywdziłem, dla mnie kocham to nie jest puste słowo. po piwerwszej rozmowie miałem rzucić nałóg ale udało się tylko w połowie i ona się dowiedziała dlatego odeszła, ale nie jest tak prosto wyjść z nałogu, dzięki niej prawie mi się udało, doceniam to że dawała mi tyle z siebie i dlatego mi jest wstyd. jednak cały czas o niej myśle i nie chce jej dalej ranić, chce żeby mi pomogła i żeby było wszytsko ok. a tak faktycznie czuje się szują... :-(

Wiesz ze jest nie wazny powod klamstwa tylko sam jego fakt...? teraz oklamales ja z tego powodu, pozniej powiesz ze masz na noc do pracy a pojdziesz z kumplami na piwo a nastepna nocka w pracy bedzie oznaczac spotkanie z inna? wlasnie sama to przerabiam. jest mi kurewsko zle ale tak go kocham ze nie umiem odejsc... walcze ale chyba... z wiatrakami....

Gość mówimy o paleniu papierosów
czy o czymś poważniejszym?

Gość Tolek
No i co ja mam robić? teraz myśle że nie będe kłamał już nigdy więcej ale co będzie potem. a zdrugiej strony tak bardzo nie chce żyć bez niej że nie wiem co będe robił. tylko o tej jednej sprawie nie wiedziała a tak znała mnie na wylot i to wszystko skończyło. poczekam zobacze. zaraz się mam z nią zobaczyć, pewnie nie będziemy wogóle rozmawiać... życze szczęścia

Gość Tolek
to jest troche poważniejszy nałóg ale. tyle dobrze żę nie narkotyki.

Gość Babilonn
Czy to jest nałóg nadmiernego wyciskania pryszczy?

Gość trzymam kciuki
jesteśmy tylko ludźmi, możemy zbłądzić może Ci wybaczy tylko nie zawiedź jej więcej!

ja myślę że ona straciła zaufanie do Ciebie.. dla mnie byłaby to najgorsza rzecz pod słońcem i nie mogłabym wrócić do kogos kogo nawet bym kochała.. nie ufając mu..