Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooli

wzdety brzuch...co mi jest??????

Polecane posty

Gość booooli

od dluzszego czasu mam powiekszony brzuch, taki wzdety. dzis mnie baaardzo bolal tak pod pepkiem.nie wiem co o tym myslec. podejrzewam ze to moze cos z jelitami.ktos nawet zapytal czy nie jestem w ciazy!ostatnio mialam problemy z okresem.wzielam luteine, potem mialam plamienia i zaczelam brac tabsy anty Harmonet. wczensiej robilam test ciazowy i byl negatywny wiec co jest grane??

Powtórz test.A u ginekologa była? Albo u rodzinnego? pora się wybrać.

Gość boooli
dopiero w pon przyjmuje moja ginekolog. ale jak myslisz co to moze byc?martwie sie:( mam objawy zaspolu jelita drazliwego... moje moj organizm przestal tolerowac laktoze? od ok 6 lat jestem wegetarianka i jem tylko serki...

Gość boooli
a moze to tylko od tabsow anty?????? co myslicie??

Gość boooli
z wyproznianiem jest roznie, czasami co 2 dni, czasami 2 razy dziennie....ogolnie mam z tym problem

Gość widocznie tak bedzie
już do czasu aż usuną Ci miesniaki

Gość boooli
to co mam zrobic zebym miala mniejszy brzuch?:( pomoga cos cwiczenia, wiecej blonnika w diecie...?

Gość boooli
no wybiore sie, ale isc do gina czy ogolnego?

powiekszony czyt. wzdety brzuch jest wynikiem przyjmowania doustnej antykoncepcji. zapytaj o to swojego ginekologa potwierdzi moja teze.

Gość boooli
a czy jest jakis sposob zeby sie zmniejszyl brzuch? co mam robic? zawsze mialam plaski brzuch:(

Gość boooli
jestem prawie pewna ze to przez tabsy!!! co mam zrobic, zmienic tabsy jak skoncze 1wsze opakowanie czy czekac jeszcze bo moze organizm sie przyzwyczai i wszytsko wroci do normy????

Gość nie_mam_sily
ja tez mam wzdety brzuch, chociaz nie boli. I mam obolale piersi. Tez biore harmonet. Mam nadzieje ze to od tych tabletek, bo oczywiscie wkrecam sobie ciaze :(

Gość boooli
nie, to nie od jedzenia. Do----nie_mam_sily- tez sie schizowalam ze to ciaza, ale juz przestalam! nie jestesmy w cizay! wiekszy brzuch to wynik zatrzymania sie wody w orgaznizmie. jak myslicie zmienic tabsy czy jeszcze przeczekac jeden cykl?moze organizm sie przyzwyczai i to minie...

Gość boooli
jak myslicie powinnam jeszcze brac Harmonet, czy od razu zmienic tabsy?????jak bede dluzej brala to bardziej sie powiekszy?

Gość boooli
no tak:/ ale nie kazdemu powieksza sie brzuch...myslicie ze zmiana tabsow pomoze?