Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogotka

Wieczór kawalerski

Polecane posty

Gość mogotka

Mój chłopak dzisiaj idzie, wiem że będzie striptiz i jestem strasznie wkurzona!!!! Nie chce zeby ogladal innych golych babek. Powiedzcie mi jak to wyglada? Babka cala sie rozbiera? ile to trwa? Chyba cala noc spac nie bede :(

Gość mogotka
nie bede mu robila awantur, zabronic tez nie zabronilam isc, wkoncu to jego kumpel. Jak sie patrzy z boku to sie mówi "co jest zlego w patrzeniu" Ale pomyslcie gdyby to wasz ukochany gapil sie z wywalonym jezorem na jakas babke. Uwazam sie za atrakcyjna kobiete wiec zazdrosc w sensie ze tamta bedzie ladniejsza, zgrabniejsza nie wchodzi w gre. Tylko sam fakt ze bedzie ogladal cipke cycki i dupe jakiejs dziewczyny :( :( :( Na zywo widzial tylko mnie, ja chce zeby tak zostalo.

Gość mogotka
aha dodam ze to nie jest jego wieczor tylko jego kumpla zeby bylo wszystko jasne :)

Gość ale ma przesrane ten twój
facet.. jeśli nie zobaczy teraz, to podczas twojej nieobecnosci poogląda sobie koleżankę u ciebie na kanapie,,, albo mu ufasz albo nie, jeśli będzie chciał, to obejrzy kiedy indziej i na oglądaniu wcale nie musi się skończyć..

Gość mogotka
nie ma przesrane bo przeciez nie zrobilam mu o to afery. A on wie jakie mam zdanie na ten temat. Ufam mu. Ale ta mysl.... Nie wierze ze wy byscie nic sobie z tego nie robily.

Gość mogotka
a filmy niech sobie oglada to co innego, nawet razem z checia poogladamy.