kasienka2391 0 Napisano Październik 5, 2007 Od poniedzialku zaczelam brać tabletki antykocepcyjne i biorę o 12 popołudniu .. i dzis zapomnialam wziaść o 12 i sobie przypomnialam półtorej godz później i lyknęłam od razu ... Czy nadal jestem zabezpieczona ?? i czy zrobiłam dobrze?? prosze postarajcie znaleźć chociaż kapkę czasu aby odpisać bo sie denerwuję ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeeeeeem Napisano Październik 5, 2007 tak, jesteś zabezpieczona do 12H opóźnienia możesz brać tabletki z pewnością zabezpieczenia. Na przyszłosć proponuję jednak być dokładniejszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka2391 0 Napisano Październik 5, 2007 dziękuję bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Październik 5, 2007 Spoko, 1,5 godz. to nie problem. Jesteś zabezpieczona, nie denerwuj się. Mówi Ci to osoba z 10-letnim stażem w braniu tabletek. A co bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przybysia 0 Napisano Październik 5, 2007 zakladacie topiki na szybkiego , nie czytajac ulotki..no szlag mnie trafia, przeciez jak zaczelas sie zabezpieczac biarac tabletki powinnas NAJPIERW dokladnie zapoznac sie z ulotka, gdzie jest wyraznie napisane do jakiego czasu mozna zapomniec tabletki..jesoo czytajcie moje dzieci, czytajcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka2391 0 Napisano Październik 5, 2007 gin przepisała mi NOVYNETTE .. pytala sie do jakiej ceny mnie interesuja itp.. odpowiadaja mi te tabletki, dobrze się po nich czuję narazie nie ma skutków ubocznych :) jeżeli macie jakieś opinie na temat tych pigułek to zachęcam do podzielenia sie informacjami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach