Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka2391

Mam problem odnośnie....

Polecane posty

Od poniedzialku zaczelam brać tabletki antykocepcyjne i biorę o 12 popołudniu .. i dzis zapomnialam wziaść o 12 i sobie przypomnialam półtorej godz później i lyknęłam od razu ... Czy nadal jestem zabezpieczona ?? i czy zrobiłam dobrze?? prosze postarajcie znaleźć chociaż kapkę czasu aby odpisać bo sie denerwuję ...

Gość bleeeeeeeeeeeem
tak, jesteś zabezpieczona do 12H opóźnienia możesz brać tabletki z pewnością zabezpieczenia. Na przyszłosć proponuję jednak być dokładniejszą.

Spoko, 1,5 godz. to nie problem. Jesteś zabezpieczona, nie denerwuj się. Mówi Ci to osoba z 10-letnim stażem w braniu tabletek. A co bierzesz?

zakladacie topiki na szybkiego , nie czytajac ulotki..no szlag mnie trafia, przeciez jak zaczelas sie zabezpieczac biarac tabletki powinnas NAJPIERW dokladnie zapoznac sie z ulotka, gdzie jest wyraznie napisane do jakiego czasu mozna zapomniec tabletki..jesoo czytajcie moje dzieci, czytajcie!!

gin przepisała mi NOVYNETTE .. pytala sie do jakiej ceny mnie interesuja itp.. odpowiadaja mi te tabletki, dobrze się po nich czuję narazie nie ma skutków ubocznych :) jeżeli macie jakieś opinie na temat tych pigułek to zachęcam do podzielenia sie informacjami ;)