Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do studentow dziennych ...

do studentow dziennych ...

Polecane posty

Mam pytanie do osób mieszkających z rodzicami i jednocześnie studiujących dziennie ... Czy Wasi rodzice wspierają Was finansowo ??? Dostajecie jakieś "kieszonkowe" ??? Ja dopiero studiuje od tygodnia i wydałam już kupe szmalu (pracowałam przez wakacje. zrobilam troche kasy ... i teraz zamiast na swoje przyjemności tracę pieniądze na pomoce naukowe) na xero, jedzenie, kitel lekarski, obuwie, bandaze (studiuje pielęgniarstwo) ... W ogole mysl ZE STUDIA PANSTWOWE SA NIEPLATNE TO MIT :( Moja mama ani myśli dawać mi kasy, a sama wręcz popychała mnie na studia dzienne ;/ gdybym wiedziala ze tak bedzie poszlabym zaocznie ;/ i do roboty ... a najbardziej boli, ze brat ktory studiuje prywatnie dostaje 200 zl na oplaty ... troche to nie fair :(

Gość nie tracisz pieniedzy na
pomoce naukowe, raczej inwestujesz w siebie.To wymaga poswiecen.takie jest zycie, I tak pomysl sobie,ze w USa rok studiów to ok 40 tys $, co jest bardzo duzo nawet jak na amerykanskie zarobki.

Gość no to ja pocieszylas ...
a tak wogole to zyjemy w Polsce, wiec komentarz w stylu ze w kraju XXX ludzie placa XXX za studia jest nie na miejscu.

Gość nie tracisz pieniedzy na
ale to jest forum poza Polską... Poza tym na calym swiecie tak jest,ze porzadna nauka kosztuje -to fakt,z ktorym niestety trzeba sie pogodzic. no trudno, ludzie sobie radza - styopendia, dorabianie, przerwy w studiach - dorosli ludzie przeiciez

Nie mam czasu na pracę :( codziennie wracam do domu o 19.00 :( a ten komentarz o tym, ze studia kosztuja nprawde byl zbedny ...

Gość idiotka./l
to po co tutaj piszesz polko? tutaj topik emigrantow co nas to obchodzi szukasz sponsora , zazdroscisz bratu!!!

Nie obraziłam Cię, więc Ty też mnie nie obrażaj ... Sponsora nie szukam ... nie jest mi potrzebny ...

Gość i po co klamiesz
????????? najpierw jeczywsz ze tyle kasy musisz wudac a rodzice ci nie pomagaja ,a potem mowiz ze sponsora nie potrzebujesz.........

Gość ale wy jestescie ludzie
walnieci :( Widać wszyscy tu studiują jakieś dupiate kierunki studiow i maja czas na pelnoetatowa robote :P Ja studiuje medycyne i nie wyobrazam sobie pogodzic nauki z praca. Caly dzien jestem na uczelni :( To jest niemozliwe. No ale moi rodzice sa normalni i pomagaja mi finansowo :) Ps: Nie zuwazylam tutaj aby ta dziewczyna prosila by ktos z Was ja zasponsorowal ?

Gość no bo po co
pisze na forum dla ludzi mieszkajacych zagranica skoro jej problem dotyczy Polski. Od razu moglo sie wydawac ze szuka sponsora ;P