Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cat.lys

przerazajacy sen....

Polecane posty

Gość cat.lys

dzis w nocy mialam dziwny sen dla mnie byl wprost przerazajacy niewiem co moze oznaczac bo nigdzie w zadnym senniku nie moge znalezc znaczenia tego snu... snilo mi sie ze bylam u siebie w pracy siedzialam ze swoim dzieckiem(?)na fotelu tak jakbym sie czegos bala. slyszalam kroki tak jakby ktos zblizal sie do drzwi, probowalam uciszyc dziecko, zupelnie tak jakbym wiedziala ze to cos szuka wlasnie nas... chcialam wybiec z tego pokoju ae nagle weszla tam smierc... byla to kobieta, okropna z wygladu, ubrana w niebieska kurtke z kapturem i ta twarz - okropna bardzo szczupla , byla bez zebow. powiedziala do mnie choc podaj mi reke i w tym momencie obudzilam sie . caly dzie nie moge nic jesc nie nadaje sie do pracy, chce mi sie spac .niewiem czy to za sprawa tego snu ale dzieje sie ze mna cos niedobrego. czy ktos moze mi pomc w interpretacji tego snu?

no, niefajne :( Ale coś Ci powiem, ja też miałam koszmary. W sumie to nadal mam. Kiedyś podczas koszmaru stanęło mi serce. I to w sumie przez to, że się tak nakręcałam. Teraz wstaję i w jednej chwili postanawiam o tym zapomnieć. Nie zastanawiam się i jest git. Tobie też to proponuję. Pracuj nad życiem to pozbędziesz się nocnych majaków.

A i jeszcze jedno. Też kiedyś śniła mi się podobna kobieta. Też w kapturze i też bez zębów. W ogóle nie wiem, bo raz jej twarz widziałam a innym razem nie. Tak jakby jej nie miała w ogóle. Nie wiem, czy to przez stereotyp czy też nie, ale też pomyślałam, że to śmierć. Ale cóż. Nie sądzę, żeby miało to cokolwiek wspólnego z moim przyszłym życiem. Raczej z moimi obawami, lękami, no i nałogami

Nie znam sie moze za bardzo na snach, ale u mnie zle sny zawsze zapowiadaja cos dobrego. Natomiast w przypadku wrozb itp. obraz smierci oznacza zakonczenie czegos.. jakiegos etapu w zyciu, sprawy czy cos. Nie powinnas sie przejmowac, bo nie ma czym.

Gość cat.lys
problem w tym ze od rana nie potrafie funkcjonowac jestem przerazona co by bylo gdybym podala jej reke...czuje sie tak jakby ktos pozbawil mie wszystkich sil. mam nadzieje ze to tylko jakas wewnetrzna autosugestia dziala:(

Gość ukrop
ona podawała Ci rękę - to znak, ze niebawem przyjdzie i zabierze Was siłą, bez kurtuazji z podawaniem ręki. To był sygnał. Przygotuj siebie i dziecko na odejscie....

Gość betka30krak
sorki ale sen jest niedobry.Dziecko-plotki,śmierć jakas zmiana (ubrana kolorowo)czyli zmiana bedzie gwałtowna a zęby czy ich brak to choroba. uważaj na siebie-interesuje sie snami i grafologią ale mam nadzieje ze sie myle.

Gość cat.lys
co?? dlaczego tak mowisz skad ci to przyszlo do glowy. boze ja i moje dziecko??????????????????????????/

Gość a co sadzisz o ...
moja znajoma miala podobny sen. Reke tej Smierci podala i wtedy miala smierc kliniczna.. na szczescie zostala obudzona i odratowana.

Gość ukrop
czytam co napisałaś. Podświadomosc.. A jak się mylę to lepiej dla Was. często tak mam, ze "plotę" a potem się to sprawdza. Sorry... Skąd jesteś?

Gość a taka jedna myszka
beatko- mi sie dzis sniła jakas mapa skarbu i jednoczesie pożar i powódz co to moze oznaczac ?

Gość betka30krak
ten sen nie jest o twoim dziecku a choroba to moze byc grypa zapomnij co napisałam bo i tak sie nie da wytłumaczyc w paru zdaniach...to po co pytałas?jak nie chcesz odp

Gość cat.lys
ukrop jestem z centralnej czesci Polski ale jakie to ma znaczenie? zaczynam sie coraz bardziej bac mam nadzieje ze to byl tylko sen, zly sen.. a wy sie mylicie:(

Gość cat.lys
ale jednak beatto jestes w stanie jakos realnie to wytlumaczyc czy nie?

Gość betka30krak
mapa skarbu-na cos czekasz pozar namietnosc a rzeka łzy( masz romans?)

Gość betka30krak
Cat lys wszystkie szczególy sie liczą w snie była noc?

Gość cat.lys
nie to byl dzien ja bylam wtedy u siebie w pracy

Gość anka dee
wydaje mi się ze nie powinnas sie tym snem zbytnio przejmowac. Sen jak sen podobno przedstawia to co przez dluzszy czas siedzi nam w podswiadomosci. Mi wiele razy snilo sie ze umieram, ze ktos bliski umiera i nigdy sie to nie sprawdza bo narazie mam sie dobrze :) wiec kochana nie przejmuj sie tym i zacznij jesc bo schudniesz :P

Gość cat.lys
dzieki choc za jedno slowo otuchy troche mnie uspokoilas:):)

Gość betka30krak
słuchaj kochana nie martw sie bo jedynie zęby są złe w tym snie a smierc nie- smierc to zmiana moze w pracy cos jest nie tak i sie denerwujesz?nie ma co gdyrac SEN MARA BÓG WIARA-tak mi babcia mówiła

Gość ukrop
to ma znaczenie... Faktycznie to był zły sen.

Gość cat.lys
ale dlaczego????? co tu chodzi powiesz mi ukrop?

Gość nie sluchaj glupich komentarzy
zawsze mozesz zwrocic sie o pomoc do Boga, np. pomodl sie i popros o ochrone a na pewno wszystko bedzie dobrze. nie ma sie czego bac. a z tego co wiem to jak sie sni smierc to oznacza dlugie szczesliwe zycie :)