Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POzytywna kampania wg PO

Co o tym sądzicie, mordy wy moje ?

Polecane posty

Gość POzytywna kampania wg PO

Było hospicjum, są trupy na drogach, będą ... Co może być kolejnym etapem pozytywnej kampanii wg platformy ?

Gość mordo ty moja
nie przejmuje się!!!!!!! :)

Gość a_dusia
będą.... na autostradach

Gość a jaka jest pozytywna
kampania PISu mordo ty moja? Bo ja takiej nie zauwazylam

Gość PO PO
" 19:17 a jaka jest pozytywna kampania PISu mordo ty moja? Bo ja takiej nie zauwazylam " Jak ślepą w nienawiści do PiS trzeba być, aby tego nie widzieć ? A taka na przykład: - wzrost gospodarczy za czasów rządów PiS - zdecydowabny spadek bezrobocia połączony ze stworzeniem ponad 1,2 mln nowych miejsc pracy - spadek podatków, obniżenie składki rentowej - ulga na dzieci - zero tolerancji w szkołach - walka z korupcją - walka z korporacjami np. od wileu lat o dsote do zawodów prawniczych i wniesienie odpowiednich ustaw ... Jak przy tym wygląda platformowa "pogarda" z billboard`ów czy dzisiejsze trupy na drodze ?

jakie to wzruszające 😭 - wzrost gospodarczy za czasów rządów PiS SPADEK PO POPRZEDNICH RZĄDACH - zdecydowabny spadek bezrobocia połączony ze stworzeniem ponad 1,2 mln nowych miejsc pracy UCIECZKA POLAKÓW ZA GRANICĘ SPOWODOWANA NIEUDOLNYMI RZĄDAMI PIS - spadek podatków, obniżenie składki rentowej - ulga na dzieci OOOO TAK :o - zero tolerancji w szkołach ROMEK - walka z korupcją WSZĘDZIE TYLKO NIE WSRÓD TYCH Z PIS

poza tym, jak już coś kopiujesz, to wklej tak, żeby tego nie było widać :o

Gość PO PO
Chlor ci chyba szkodzi ... Platforma nie po wirtualnych, ale realnych trupach dąży do koryta, ale wykształciuchom to nie przeszkadza. Może być nawet trup, byle w łapę dał ...

Gość PO PO
Oooo ... Świetna myśl ! " POCAŁUJCE tUSKA W D..Ę !!! " - znakomity pomysł na kolejny POzywtywny spot :D

Gość swinkowaaaaa
a_dusia - > jesli bede mowic o trupach z autostrad to jest to pozytywna wiadomosc :) autostrad ci w Polsce brak albo sa w naprawie :) wiec tam trupow nie bedzie

Gość Jaruś Kaczyński premier
tak naprawdę mam was wszystkich w dupie i mam ochotę wam wykrzyczec w wasze mordy SPIEPRZAĆ DZIADY no, ale kampania :o kurwa mać, przez was cały czas jadę na prochach uspokajających, ale już niedługo w końcu będę mógł być sobą, zamknąć się z kotkiem alikiem i mieć kurwa święty spokój