Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

mam problem .. chchecie pomóc wejdzcie

Polecane posty

Cześć .. jestem z moim chłopakiem już 2 lata... dzis 1 dzień poszedł na studia zaoczne konczy o 20 od 15:30.. ciagle boli mnie brzuch z nerwów ze tam kogos bedzie podrywał.. itp.. albo ze jego nowi koledzy beda mu jakies głupoty gadac ..powiedzcie mi jak to jest na studiach? jak sie ludzie zachowują jakie są ich kontakty i wogole.prosze powiedzcie..

Gość no a jakże
podrywamy się nawzajem :P normalnie to sex wisi w powietrzu ;) a tak poważnie to więcej zaufania :D

to nie chodzi o to jestem teraz w 4 technikum ufam mu.. no ale martwię sie niewiem jak to wytłumaczyć ufam nie ufam boje sie że mnie zrani czyms .. zranilł mnie juz kiedys i teraz nie potrafie zaufac do końca:(.. jakos mi dziwnie .. nawet niewiecie jak sie czuje .. sama mecze sie ze sobą

Gość tgtyuht
wiesz masz pocieszenie ze za duzo inteligentnych dziewczyn nie idzie na awf... no ale z drugiej strony raczej chodza tam wysportowane zgrabne;P A jak tepe to puszczalskie, jesli twoj chlopak jest przystojny to moze byc kiepsko

JAK to zmienic co zrobić boże kocham go.. ale naprawde ciagle bóle brzucha zamartwianie sie nie prowadzi do niczego dobrego .. to tylko studia a ja zahcowuje sie gdyby niewiadomo co robił.. dlaczego taka jestem? sama wiem że robie źle ale nie potrafie tego zmienić:(?

w takich sytuacjach zawsze mowie.. jesli ma cie zrobic na lewo, to nie musi wcale isc na studia :). Moze rownie dobrze poderwac laske w supermarkecie. Ja jestem na dziennych. Mieszkam w akademiku. Mam tu mnostwo kolezanek, wychodzimy razem na kluby, ale jakos nie przyszlo mi na mysl ktoras \"wyrywac\". Jesli facet chce cie zdradzic, to to zrobi bez znaczenia czy na studiach, czy gdzie indziej. A jesli zamiaru takiego nie ma, to moze mieszkac i w haremie.

jak do mnie dzownil ni przerwie moiwl ze na 49 osob jest tylko 9 dziewczyn.. i mowi ze jakies brzydkie.. pewnie powiedział by mnie pocieszyc on wie ze mecze sie sama ze soba....wogole to jest chore

chodzi o to ze sama mysl tego ze popatrzy na jakąs fajna laseczke.. to mnie trzęsi mam okropny charakter bardzo okropny.. macie racje ze moze zrobic to wszędzie.. tylko na studiach jest pewnie tyle pięknych kobiet na które sie napatrzy.. jak o tym mysle to mi sie płakac chche boże .. tak bardzo chce być inna

Sprzedawca a ja kończę TiR znaczy że tirówka jestem? bo nie jarzę

Gość ta z awf
na awf jest duzo ladnych lasek.. chodzi o to ze niektore sa wysportowane, bardzo zadbane i swietnie ubrane wiem bo sama studiowalam tam 2 lata, duzo imprez, duzo leje sie alkoholu jezeli kocha to bedzie wierny i oprze sie pokusom

nie no imprezy itp.. nie wchodzą w gre bo wsyzstko robie z nim i o wsyztskim mi mowi apozatym jest na studiach zaocznych więc imprezy są ale chyba na 10 godiznnym wykładzie no niewiem czy wszytskie sa takie ładne niektóre wyglądaja jak babo chłopy..

Gość No to masz przechlapane
Na AWF-ie studiują też sportowcy, a oni wiadomo, stosują doping, który wzmaga także popęd płciowy, czyli chęć na seks. Balety tam są na okrągło :D

na każdych studiach sa balety na orągło moj mis studiuje piątek sobota i niedziela o wsyztskim mi mowi wiec nie martwie sie o imprezy ani o to ze bedzie pił bo jakoś .. mi mowi o wszytskim martwią mnie tylko te dziewczyny.. seks.. hmm na wykładzie będzie to robił? lolk

studia to nie seks no bez przesady.. ale powinnaś mu ufać i nie nakręcać się.. jeśli jakas laska będzie chciała go podrywac to i tak będzie na studiach czy nie na studiach .. bez różnicy.. miejsce nie ważne.. ty mu ufaj i sie nie nakrecaj

tak masz racje musze .. ale to takie trudne.. miał tak może ktoś? to jest strasznie trudne .. normalnie .. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no hejka własnie.. moj mis wrocil mowil ze zwala i wogole .. a i tak dalej martwie sie o jutro

Gość sissss
dziewczyno czy ty jesteś normalna??? to ma być problem??? chyba nie wiesz jakie ludzie mogą mieć problemy... zastanów się nad sobą.. facetowi współczuję ze wytrzymuje takie zachowanie, bo to co robisz jest chore. chciałabyś go kontrolowac 24 godziny na dobę?? poważnie zastanów się. jak chce to i tak cię zdradzi. sory ale to wszystko jest załosne. chyba że to jakaś głupia prowokacja jakiejś 15 latki

no my po pierwszych zajęciach na studiach poszliśmy na piwo i później do knajpy ze striptizem... około 2giej w nocy ruszyliśmy do akademika, gdzie już na nas czekały wilgotne i cieplutkie koleżanki z roku. ale się zintegrowaliśmy... ach niestety w niedzielę wieczorem trzeba było wracać do domu... do dziewczyny :(

rzeczywiscie masz okropny charakter, on i tak cie zostawi predzej czy ponziej, bo jestes gorsza niz zandarm: moj mis wszystko mi mowi jestes jak bluszcz