Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika Kossati

Czy jest ktoś do kogo czujesz nienawiść?

Polecane posty

Gość Weronika Kossati

Czy jest taka osoba w Twoim zyciu? Czy moze zrobiła ci cos lata temu, a Ty nie potrafisz wybaczyc, życzysz źle, gdy pomyslisz o tej osobie zaczynasz toczyć pianę z ust? Wpisujcie! Wylejmy troche jadu! ;)

Gość pewnie ze
jest i zycze tej osobie wszystkiego najgorszego

Gość cat.lys
a wiesz weroniko ze taki jad ktory wysylasz do kogos zawsze wraca do ciebie z podwojna sila. pomysl zatem zanim wypowiesz slowa pelne jadu i nienawisci

Gość Premum
Ja czuje to do mojego eks, z którym nie jestem od roku, a zmarnowałam z nim kilka ładnych lat. Był to psychiczny oprawca, który przez wyrafinowane metody zadręczania mnie psychicznie przeszedł do rękoczynów. Odeszłam, wyzwoliłam sie, ale kiedy czasem przypomne sobie co robił, to czuje maksymalną złosć. Jest to jedyna osoba, do której czuje autentyczną nienawisc, której życze źle, kórej - jesli miałabym taką możliwosc- zrobiłabym krzywde, świństwo, bez mrugnięcia okiem. Nie lubie tego uczucia w sobie, ale wiem, ze miną lata, zanim ja sie z tego oczyszcze.

Gość Ewe lina No wa k
22-letnia kochanka mojego męża

Gość do premium
to co on ci takiego robil?

Nie ma. Mogę jedynie odczuwać współczucie, ale nienawiść jest mi obca. Nienawiść niszczy przede wszystkim tego, kto tę nienawiść \"czuje\". Świat byłby wspaniały, gdyby ludzie to zrozumieli. 🖐️

Gość igyyv
a mnie nie intere, czy do mnie wróci czy nie, ważne zeby wróciło do tych trzech kurw które spotkłam w zyciu i których nienawidzę!!!!! pierwsza to jest moja nauczycielka od matematyki pani borowiec z III LO w Lublinie niech cie piekło pochłonie, druga to jest "koleżanka" która zniszczyła mi 2 lata zycia, narkomanka jebana wiecznie w depresji a trzecia to mój eks, który zmarnował mi 4 lata zycia i zapomniał mi powiedzieć, że od roku ma inną tylko jakos tak sie nie złozyło

Gość Premum
To jak to zrobic, żeby jej nie czuć? Żeby umieć mysleć "przebaczam Ci człowieku, wszystko co mi zrobiłes i Ty mnie wybacz"? Chciałabym miec w sobie tak wielką siłę płynącą z religii, zasad moralnych czy czegoś innego , ale nie mam ... Za wszystkie łzy, upokorzenia,siniaki i stany, kiedy myslałam, ze samobójstwo, to moze jedyna ucieczka - nienawidze Cie !!!

Gość wanka wstanka
jest taki wsiaz, gen jaruzelski, przez jego godzine milicyjna musialem sie ozenic, bo dziewucha zostal u mnie na noc, gdyz nie miala przepustku, a ja mam teraz dziecko wojny, ale kij mu w ryj stary dziad juz jest, a syn wyrosl na porzadnego chlopa

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
PREMUM--> Zrób laleczkę woodoo naklej jego zdjęcie i wbijaj szpileczki tam gdzie masz ochote żeby go zabolało. Będzie ci lżej A potem spal ją... I nie zadręczaj się i nie myśl o kimś takim bo nie warto... Niech uśmiech częściej zdobi twoją twarz...:D

Gość Weronika Kossati

Gość Weronika Kossati
Przyznam Wam się,ze od wielu lat nienawidze mojego starszego brata.W dziecinstwie namawiał mnie do zabawy w kosmonautę,po czym puszczał strasznie śmierdzacego bąka do reklamówki i zakładał mi ją na głowę:( Do dziś ja słyszę słowo "kosmos" to mam głęboką traume.

Gość Weronika Kossati
Wstretny podszywacz ...;)

Gość Drzewo anemonowe
Czuje nienawisc do mojej przyjaciółki. Ona niczemu nie jest winna-jest po prostu ładna, seksowna. I to on niej własnie mysli mój mąż, kiedy sie kochamy :(...

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Drzewo--> Masz niezwykłe zdolności...czytasz w myślach. Pozdro dla męża...też musi być niezwykły :O

Gość Drzewo anemonowe
A Ty żono, co uwielbia seks, widze samozwańczo obwołałaś sie mesjaszem topiku. :) Tak łatwo i gladko przychodza Ci ironiczne i prześmiewcze uwagi. Aż sie niesmacznie robi...:)

nienawisc? mysle,ze to złe słowo. czuje pogarde, wstręt i obrzydzenie do własnej matki. ale już nie nienawiść. może kiedyś. teraz został tylko żal.

Gość Weronika Kossati
Hmmm.....wynika z tego, ze niewiele osób czuje nienawisc! Bravo !!!!

Gość Kotek mruczek
Nie !!!Nie ma :) nienawiśc najbardziej wyniszcza osobę , która pała nienawiścia wiec to głupie :)

Gość sloganami strzelacie
wyniszcza, wraca, blablabla. Ja nienawidzę człowieka, który latami systematycznie niszczył życie mojej najdroższej przyjaciółce. Został z niej wrak człowieka. A ja nie mogłam jej pomóc, bo nie chciała czy nie mogła od niego odejść. Jeśli ten śmieć wreszcie zdechnie, to z wielką satysfakcją strzelę sobie piwko na jego grobie. Gdyby ode mnie to zależało, to ścierwo dawno by po tym świecie nie chodziło.