Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwemn

Dziwne zachowanie kota.

Polecane posty

Gość qwemn

Mam 3-miesięcznego kota.Jest bardzo towarzyski i wszędzie za mną chodzi, obserwuje co i jak. Kiedy leżę kładzie mi się na karku. Rozciąga się i tylnie łapki ma po jednej stronie głowy, przednie razem z pyszczkiem trzyma przy mojej twarzy. Do tego mnie liże. Nie mogę go tego oduczyć. Takie ma ,,parcie'':) Czy Wasze kotki też mają podobne, dziwne zachoawania?

Gość sama sie zabij
Spiaca krolewno.

Gość czerwona stokrotka
aha mój ma 1,5 miesiąca

Gość czerwona stokrotka
śpiąca królewno to nie jest topic dla ciebie. nie lubisz kotów to ok i zajdź sobie temat który tobie się spodoba...

Gość Jaruś Kaczyński premier
mój alik też tak miał, ciągle mnie lizał i lizał przez to zaczął mnie pociągać, wcześniej czy później musiało do tego dojść - wsadziłem mu swojego penisa w ....no wiecie sami Nie mam dużego, to nie powinno boleć, pomyślałem Jednak alik potem zdaje się, że się na mnie obraził, przestał mruczeć, zaczął mnie unikać Pomyślałem, może woli inaczej kupiłem w segz szopie kajdanki, lubrykaty, a dla siebie kocie uszka i futerko na wacka ubrałem się w to, poszukałem alika, zacząłem się do niego łasić, Moj kochany kocur, strasznie go zaskoczyłem, najfajniejsze było to, że bardzo go rajcowałem Zaskoczył mnie od tylca, mówię wam, mialem orgazm za orgazmem, od tamtej pory jesteśmy nierozłączni, w sypialni też nam się układa Nie wiem, jak mam alikowi powiedzieć, że muszę się ożenić z jolantą szczypińską. Może zrozumie, że to konieczność. Ludzie zaczynają gadać :(

Gość Ziemiowit
Jesli zacznie probowac penetrowac Twoj nos albo ucho to bedie znaczylo ze probuje przejsc na wyzszy bardziej intymny etap zazylosci.

Gość idź z nim do psychiatry

Gość hahaha Ziemowit
buzka

Gość kociareczka
ja też mam kota i znam ten ten problem. Mój kot również lubi sie przytulać (szczególnie w okolicy twarzy) i liże. ja poprostu go ściągam i kładę np na kolana. Staram sie to robić delikatnie, ciągle głaskając bo inaczej się wkurza i drapie. Jak usiłuje mnie lizać to odwracam głowę albo ją odsuwam ogólnie nie pozwalam bo koci języczek nie jest niestety ani przyjemny ani higieniczny. Tak czy siak twój kot nie jest dziwolągiem poprostu "ten typ tak ma". Powodzenia

Jaruś, spożytkuj energię na coś innego niż dowcipkowanie, bo to ci idzie poniżej przeciętnej :O Kotki lubią się przytulać do głow, bo jest włochata :P Przypomina im to wtulanie się w brzuch kotki przy ssaniu. I ten odruch \"ssania\" też im się włącza.. To taka \"choroba sieroca\" u kotków, bo już ponad dziesięć kociątek odchowałam, i zauważyłam że zachowują się tylko te, które dość szybko były oddzielone od kotki. To i tak miła forma, i delikatna :) Moja perska miała tak, że przyklejała się pyszczkiem i łapkami do głowy, strasznie mruczala, i \"ugniatała\" głowę łapkami tak jak małe kotki robią ssąc mleko :) I często zapominała schować pazurków.. Koszmar :D A drugi z kolei zamiast lizać- przysysał się np. do ręki, szyi, jakiejś odsłoniętej części ciała, i zostawały takie malusnieńkie \"malinki\" potem :) Nie martw się, wyrośnie z tego!