Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala19

Mam takie pytanie...

Polecane posty

Gość tralala19

...co trzeba zabrać ze sobą na wykład? Tylko zeszyt i długopis? Jutro jadę pierwszy raz i może to dziwne ale jestem kompletnie zielona.

i dużo żarcia ;) nie wiem jak u was, ale my siedzimy w sobote na uczelni 13h bitych godzin :O

Gość tralala19
thx... czyli mniej więcej tak samo jak w szkole? Ja pitole... 12 godzin. Nie dam rady...:-( i jeszcze robienie tych notatek...:-(

Gość tralala19
Jutro tak jak napisałam 12 a w niedziele 10 i 15 minut. Ja nie mam szans. W szkole na drugiej lekcji potrafiłam usnąć a co dopiero tutaj.

Gość swinkowaaaaa
taki temat juz gdzies byl jak juz postanowisz isc, to cos do pisania, jakies kartki, cos do picia, do jedzenia ( jak myslisz ze nie wytrzymasz i umrzesz z glodu) , do tego moze byc jakas gazeta, mp3, wino, kolege/kolezanke do pogadania...

po 8 lekcji już jest ci wszystko jedno zapewniam :O🖐️ grunt to przetrwac kryzys gdzies ok. 6 godziny, kiedy nogi same wyrywaja sie w kierunku drzwi🖐️

Gość tralala19
spoko... dobrze wiedzieć...hehe

Gość tralala19
hehe... fajnie... szkoda tylko, że ja musze siedzieć do konca bo nawet nie miałabym gdzie pójść. No ale to tak tylko na początku, później coś sie wymyśli.

Gość tralala19
A co niby jeszcze?

Gość tralala19
Z tego co widze na tym przygnębiającym rozkładzie to jutro mam tylko wykłady i ćwiczenia a w niedziele jeszcze jakieś laboratoria.

Gość jaka wy wiedze wynosicie
ze studiow zaocznych ??? Ja siedze na uczelni ok. 10 godzin codziennie bo jestem na studiach dziennych ...

Gość tralala19
No jeszcze mi fartucha brakowało. Zarządzanie. A to laboratorium to na technologii informacyjnej.

Gość tralala19
Jeszcze mi fartucha brakowało... Zarządzanie. A te laboratorium to mam na technologii informacyjnej.

Gość tralala19
Na technologii fartuch?

Gość tralala19
Ja się tam nie stresuje. Tylko nie wiem jak to wytrzymać.

wytrzymasz :p ja mam się czym stresować bo jak nie bedę wykuta na niedzielę to na ćwiczeniach 2 pkt ujemne do kolosa :O a przy 20 pkt z kolosa 12 by zdać to lepiej nie łapać tych ujemnych :O

Gość tralala19
Kurde, ja to nawet nie wiem czy mam coś takiego. Ale jak na niedziele? Bez sensu. U mnie to najgorzej z notatkami, bo nie umiem tak ze słuchu pisać. No i boje się, że kolo się mnie coś zapyta a ja zonk...

no przestan...na wykładach jest prawie zawsze prezentacja w power poncie, gdzie jest prawie wszystko co najwazniejsze, albo na foliach prowadzący ma popisane z grubsza jakie definicje, wzory itp :)

Gość tralala19
Ale na jakich przedmiotach? Na technologii.