Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czika21

mama mowi mi ze jestem ANOREKTYCZKA!!

Polecane posty

Gość czika21

mam 21 lat, 175 wzrostu, waze 59 kg. gdy bylam mlodsza, wazylam okolo 10 kg wiecej, ale udalo mi sie ich pozbyc w rozsadnym czasie- okolo 1,5 roku i teraz juz w ogole nie tyje, a jem normlanie( zreszta nigdy sie drastycznie nie odchdzalam, po prostu ograniczalam tuczace jedzenie i wiecej sie ruszalam) mam ogolnie drobne kosci( 14 cm w nadgarstuk, 20 w kostce) wiec jak pozbylam sie tluszczu, to stalam sie szczupla. mama ciagle mi mowi, jak zle wygladam, ze jestem chuda itp, ze jak po chorobie:O dodam, ze wszyscy naokolo, kolezanki, ciokti, rodzice kolezankek, moj facet mowia mi ze bardzo wyladnialam i teraz jestem naprawde piekna. mama ma spora nadwage (170 wzrostu i okolo 80 kg wagi) nie wiem co mam robic-czuje sie super w swoim ciele, podoba mi sie,ale nie moge tego sluchac, jaka jestem brzydka:( acha, moje wymiary biust 90, talia 64, biodra 89 :(

Gość GracjaSpacja
Wymiary niemal idealne. Jesli sie nie glodzisz, nie masz sie czym przejmowac.

Gość czika21
nie glodze sie, nie schudlam ani pol kilo od okolo roku.. uwazam, ze wygladam bardzo dobrze, a mama ciagle mnie doluje:O

Gość GracjaSpacja
Moze wyznaje zasade, ze aby "zdrowo" wygladac, trzeba miec troche tluszczyku tu i owdzie?

Gość GracjaSpacja
Z reszta, moja tez mnie zawsze dolowala, ale ja z kolei slyszalam, ze czas sie odchudzic ;)

Gość czika21
odgryzam sie mowie, ze wszyscy mowia ze super wygladam, to ona na to, ze tylko matka powie prawde a obcy to oczy mydla i mowia komplementy zeby cos z tego miec:O

Gość GracjaSpacja
To moze sprobuj ignorowac zlosliwe komentarze?