Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Czuję się jak jakaś gwiazda. Ostatnio najwięcej zdjęć mam robionych z ukrycia

Polecane posty

Fredi, to było mało smaczne :o No, ale czego można spodziewać się po facetach :o

Anetko a wiesz,że u kobiety najpiękniejszy jest ,,pionowy\" uśmiech. Uśmiechnij się szeroko.

Przyjeżdża Kaczyński z wizytą do Benedykta. Jest miło i sympatycznie Benedykt pyta: B: A jak tam u Was po wyborach? K: Wszystko w jak najlepszym porządku Ojcze św. Wyborcy zadowoleni, szczęśliwi. Mówią że takiej Polski chcieli. Ojciec Święty pokiwał głową, uśmiechnął się i pokazał Kaczorowi 6 palców B: A jak tam u Was z bezrobociem? K: Doskonale Ojcze Święty. Jest tak dobrze że młodzi ludzie już zaczynają wracać do kraju z emigracji. Zarobki super, pracodawcy gwarantują doskonałe warunki zatrudnienia. Ojciec Święty znów pokiwał głową uśmechnął się i pokazał Kaczorowi 6 palców B: A co w szkolnictwie ? K: Wspaniale. Minister sprawdził się doskonale. Dzieciaki zadowolone chcą nawet w sobotę i niedzielę chodzić do szkoły. Ojciec Święty pokiwał głową uśmiechnął się i znów pokazał Kaczorowi 6 palców. Wizyta się zakończyła Kaczyński wrócił do Polski i swych obowiązków. Jednak sprawa pokazywanych 6 palców nie dawała mu spokoju. Wybrał się więc do Glempa i pyta: K: Prymasie byłem u papieża opowiadałem mu co w kraju, a ten na każdą moją odpowiedź pokazywał mi 6 palców. Co to znaczy? G: Jak to, ty katolik i nie wiesz że chodzi o 6 przykazanie: Nie cudzołóż. K: Nie cudzołóż? A jak to się ma do mnie? G: A co miał powiedzieć NIE PIERDOL? :o

Annetka to tak jak górale Jagnę wołali. - Jagna chodź do nas. -Nie pójdę bo będziecie mnie używać. - Jagna, słowo nie będziemy. -No co po co mam iść?

Tu gdzieś teraz było. Boskie. Cała prawda o kobietach. ,,Jak dać dupy by mieć na zakupy\"

Jenifer gadu, gadu. A to za piętnaście trzecia to muszę zobaczyć. Na całe forum certyfikat Ci wystawię>

Ok . Na za piętnaście trzecia to jakiś większy apartament musi być. Co do forum to zgoda. Przemilczymy. Pisz na maila.

Gość Hanka od Rumcajsa
A my jesteśmy gdzie indziej :P

Rumcajs popycha a ty w klawiaturę stukasz. Chyba jednak nie ma Rumcajsa bo pismo wyraźne.

Gość Hanka od Rumcajsa
Twoje też aż zbyt wyraźne czyli że z pewnością nikogo nie popychasz... Często pukasz...ale w klawiaturę :P