Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna K

Proszę,poświędźcie mi chwilkę!

Polecane posty

Gość justyna K

Od pół roku biorę tabletki antykoncepcyjne,najpier harmonet potem yasmin a teraz cyprest.Zawsze w 7-mio dniowej przerwie miałam krwawienie na trzeci dzień po przyjęciu ostatniej tabletki.Teraz skończyłam pierwsze opakowanie Cyprestu i jest jużczwarty dzień od przyjęcie ostatniej tabletki i nadal nic.Powoli zaczynam panikować... Popełniłam błąd o ponoćjak się zmienia tabletki na inne to nie robi się siedmiodniowej przerwy a ja ją zrobiłąm.Powinnam się niepokoić?Bardzo Was proszę o odpowiedź...

na ulotkach jest napisane że się nie robi przerwy ale ginekolodzy każą ją robić....nie martw się na pewno niedługo dostaniesz okres...on nie musi przychodzić zawsze w ten sam dzień...

Gość justyna K
a co jeśli nie przyjdzie do środy kiedy powinnam wziąść następną tabletke z nowego opakowania? Pocieszam sietylko tym,że jak narazie nie mam objawów ciąży...

Gość vbdra
weź normalnie po 7-dniowej przerwie...a jeśli nie przyjdzie idz albo zadzwoń do ginekologa i o tym mu powiedz..

Gość maryna ze młyna
ło atko co to jest "poświędźcie" ????????????? do szkoły a nie o bzykaniu myśleć....

weź normalnie po 7-dniowej przerwie...a jeśli nie przyjdzie idz albo zadzwoń do ginekologa i o tym mu powiedz..