Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaBeznadziejnie

dlaczego ja jestemn tym procentem który nie ma cycek

Polecane posty

:( 😭 chce juz tą cholerna opercje

Gość a ja mam za duże
gdzie sprawiedliwość???

🖐️ beznadziejna :D pocieszy Cie, ze ja tez jestem w tym procencie? i na dodatek, bardzo mi z tym dobrze :) glowa do gory

whispers--> 🖐️ ale na pewno nie takie male jak ja mam :( 😭 lepsze z aduze niż z zamłae :O

Gość babo a ja jestem
tym procentem który mam zaduze cucki 80e

przysiegam, ze mam bardzo male :) a powiedz, czy jest jakas czesc Twojego ciala, z ktorej jestes zadowolona? :D

ale czy wy wiecie o jakich cyckacvh ja gadam ? nie mowie o małychg jjedrnych tylko o aseksualnych dechach :O greca--> 🖐️ no nisetety :O 😭 nie z niczego nie jestem zadowolona ciło mam za długie i chude tarz tez brzydka :o

no i nawet jak wnetrze to itak jestem przegrana i w czym sie liczy to wnetrze? zara wam znajde jakies podobne cyki do moich to zobaczycie :O

Beznadziejna czesto tak wlasnie o sobie myślimy \" za gruba ,za brzydka , do niczego\" jednak trzeba siebie zaakceptowac,ze swoim ciałem bedziesz żyla jeszcze długo i dobrze je polubic napewno wtedy innym tez sie spodobamy Małe piersi to nie tragedia zawsze zostaje dobry push up a w ostatecznosci operacja

Też mam małe i jest mi z tym dobrze, mąż nie narzeka,a mi przynajmniej nie przeszkadzają jak tym co mają zbyt duże. Pogódź się z tym .

Gość ale problem
jesli jestes tak baardzo zdesperowana to popros gina zeby ci przepisał hormony..po tygodniu łykania piersiątka urosną ci o rozmiar beda pełniejsze i jędrniejsze mu kobiety mam na punktcie piersi fioła ale piersi to jeden z elementow na ktory zwracaja faceci uwagę ale ..NIENAJWAZNIEJSZY!!!! jest ktrys w kolejsce po nogach,dupci,całej twarzyczki, to jak sie kobieta porusza.

Beznadziejna, zacznij czytać forum, akurat jak skończysz izotek będziesz trochę obcykana w tym i będziesz mogła zacząc próbować :) btw - powiększanie jest dużo łatwiejszym zabiegiem niż pomniejszanie, i mniejsze blizny zostają itd - więc wcale nie lepsza za duże niż za małe :)

nikt nie przepisza takich hormonów aby urosły piersi jeśli nie ma zaniku gruczoły (a to ma nbardzo mało kobiet) wiąże się to ze zbyt dużym ryzykiem raka hormonozależnego. lepiej mieć małe niż nie mieć wcale moim zdaniem:o

BeznadziejnaOsobaBeznadziejnie - ja też jestem \"aseksulana decha\" i to dosłownie!! 12latki mają większy biust a co do wnętrza - TAK SIĘ TYLKO MÓWI !! czasami nie mam okazji pokazać mojego wnętrza, zaprezentować swoją osobę , bo jest duuuuuużo facetów ktorzy nie jest wogóle zainteresowanych wnętrzem widząc, że biustu nie mam, nie maja ochoty poznawać

Gość 23454
dziewczynko nie masz większych problemwow? ciesz sie ,że jestes zdrowa i ze w ogole masz piersi!!! postaw sie w sytuacji kobiet,ktre straciły piers!!!!!!!

Samanta czytam włąsnie to forum i dziewcyzny maja tylko nadzieje zadna nie chwali sie o spektakularnych efektach :(

ale przynajmniej wszytskie te kóre mówia o cykach macie normalny wzrost chociasz a ja nie dosc ze płąska to jeszcze taka wysoka:o 😭

Samanta --> a mog eiwedziec co Ty konkretnie robiłas ?

greca dla Ciebie ? :D znow zapale, bo okazalo sie, ze ta laska na I zdjeciu ma wieksze te cycki od moich :D a ja i tak swoje lubie:) beznadziejna zaakceptuj sie, bedzie Ci latwiej zyc :)

spektakularne daje tylko silikon, ale to też nie jest takie hop siup. czasami są komplikacje, implant może się nie przyjąć, trzeba będzie pewnie z biegiem czasu wymienić (ze względu na starzenie skóry), poza tym sam efekt operacji bywa nieciekawy.. bottoming out, asymetria, sutki pod pachami itd. na forum jest wiele odnośników do grytyjskiego forum BB - tam dziewczyny miały dużo bardziej spekatakularne efekty