Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaBeznadziejnie

dlaczego ja jestemn tym procentem który nie ma cycek

Polecane posty

mam takiec cycki jak dziewczyn na pierwszym zdjeci. kiedys sie przejmowalam ale to przeciez nie moja wina ze mam 2 rodzynki:) nie zamierzam psuc sobie humoru przez nie. a chlopak nie pokocha Ciebie za cycki tylko za to kim jestes. i jesli myslisz ze duze cycki zmienia na lepsze Twoje zycie to sie mylisz. bo Twoj problem tkwi w glowie a nie w ciele

?a wlasnie ze nie tkwi wglowie :o wsyztskie dzieczyny z normalnymi cyckami i faceci wysmiewaja takiego typu dziwactwo whispers --moze lepiej nie czytaj tego topiku jak masz co chwila przez niego palic smanta weszłam --> ale centralnie ? miałas aa a teraz masz b ? ia ten centymetr dodatkowy tzn ze masz juz 13 xcm róznicy ? inie 7 ?

smant i dlaczego chcesz miec jeszcze wieksze skoro masz juz b ?

mam 66cm pod i takie 79-80 w. wizualnie takie małe B bo są dość szeroko rozstawione ale staniki wolę 70C bo mi sutki od góry nie wyłażą :) (push up oczywiście)

apetyt rośnie w miarę jedzenia :D czemu nie spróbować jeszcze, może jeszcze siętrochę powiększą (operacyjnie też jakbym miała powiększać to tylko do C nie więcej, więc ten jeden rozmiar wolę najpierw spróbować ziołami)

Samanta a ile masz lat ?

21. tam do tych hormonów powiększających - biorę tabsy anty, zmianiałam raz i ani po jednych ani po drugich nic mi w biuście nie przytyło. to można wykluczyć u mnie. tak samo jak samoistny wzrost.