Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrysia26

owulacja - a sex - a dziecko -----powiedzcie mi..

Polecane posty

Gość patrysia26

jestem chyba panikara i za dużo o tym myślę (niestety). Jetseśmy w trakcie starania o dzidzię (to 1 cylk), kochamy się prawie codziennie od kiedy mam dni płodne, dziś albo jutro będzie owulacja (mam 28-29 dniowe cykle), strasznie boję się żeby nie przegapić tych 12 godzin kiedy może dojść dojść do zapłodnienia. Powiedzcie mi czy czekać do wieczora i działać czy już teraz zacząć zęby nie było za późno. Może i głupie to9 moje pytanie, wiem,że plemniki żeyją w pochwie 2-3 dni,a niekóre nawet dłużej ale ja chciałałabym znać Waszą opinię.

Gość patrysia26
powiecie coś czy nic?

Gość idz do lekarza.

Gość patrysia26
już nie zajrzę na to forum ciążą, poród.... same tylko o sobie myślicie. założyłyście paczkę zaciążonych i nic już was nikt nie obchodzi. ciągle tylko termin luty, termin sierpień. mam was w nosie.

jak kochacie sie codziennie to nie musisz sie tak spieszyc... plemniki musza miec troche czasu na dotarcie i prawdopodobnie te z przed owolacji dotra pierwsze, takie jest moje zdanie:) powodzenia

Gość patrysia26
dzięuję mini55, chociaż Ty..

jest też teoria e nie powinno się uprawiać sexu codziennie, bo wtedy plemniki są słabsze. najlepiej co drugi dzien, wtedy mają czas zeby sie zregenerowac :)

Gość amenduni
nie kochaj sie co dzienni bo to osłabia plemniki-mi powiedziała gin.,ze wystarczy co 2 dni.jak się kochałas wczoraj to kochaj się jutro .Ja Cię rozumie co czujesz bo ja też czekam ja na zbawienie na dziecko-rano robiłam test i wyszła mi 1 kreseczka,aale licze,że od ostatniej niedzieli to może jeszcze jest za wczesnie aby wyszły juz 2 kreseczki-powtórze test za tydzien.Ja Ci kochana zycze powodzenia