Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca dziewczyna

Golenie - czarne kropki. Pytanie do pan i panow

Polecane posty

Gość pytajaca dziewczyna

hej mam pytanie glownie do panow czy przeszkadza wam gdy pomimo wygolenia okolic biki do zera zostaja czarne kropki ktore kola. Czy wolicie gdy jednak wlosy sa troche dluzsze a nie kola i nie ma czarnych kropek?? A teraz mam pytanie do pan czy jest jakis sposob na pozbycie sie tych czarnych kropek bo gdy gole sie maszynka lub kremem one i tak zostaja a za chwilke kola. Wiem ze jedna z rad moze byc depilacja ale ja jestem zbyt wrazliwa na bol.

Gość upppppppppppppp

ja mam jeszcze gorzej bo mi zostają czerwono- czarne kropki. jedynym sposobem jest depilacja niestety... :o

Gość sdf
to chyba normalne poprosti widac wloski pod skora:D a czerowne tez mam:/ tzn jak sie gole codziennie.... gdy zdaza podrosnac jest o niebo lepiej:)

Gość pytajaca dziewczyna
wiem ze to sa wloski i zastnawialam sie czy inne ososby tez maja czy jednak maja bardziej "miekkie" wlosy i nie widac tak jak np na nogach.

Gość sdf
no chyba ze depilator by cos pomogl ale nie wiem czy bym sie odwazyla.

Gość pytajaca dziewczyna
no ja napewnoe nie dla mnie to bylby zbyt duzy bol. A jak wasi faceci reguja na to, ze nie jestescie dokladnie gladkie. Wola takie kolenie czy jak sa wloski troche dluzsze??

Gość pytajaca nad czym sie
zastanawiasz??? Idz do kosmetyczki na depilacje woskiem, za 25-30 zlo wydepiluje ci bikini oraz "myszke" i nie bedzie ani kropek, ani klucia :)

Gość pytajaca dziewczyna
Wlasnie ja tego nie wytrzymam bo dla mnie to zbyt duzy bol.

Gość uppppppppppppppppp

Gość delkaa
pytajaca nad czym sie -> jak to jest u kosmetyczki? ona depiluje tylko lono i pachwiny czy wargi wieksze tez?

Gość heheheh ciekawe tylko czy
faceci tez się tak stresuja tym jak wyglądaja i zastanawiają się czywolicie jak mają idelanie gładkie poliki czy z odrobiną zarostu:-PWisi im to po prostu a Wy zrobicie wszystko aby sie przypodobać facetom buahahahaha:D