Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ronny

co się dzieje w tej Polsce PiS przy władzy

Polecane posty

Jest jedna prawidłowość w Polsce. Co cztery lata na cztery lata władzę przejmuje \"nowa\" partia z tymi samymi mordami , które były w poprzedniej rządzącej partii....ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!!!!I co cztery lata powstaje jakaś nowa partia :( Zmiana nazwy partii nie zmieni nic ja będą non stop ci sami przy władzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież oni swoich poglądów nie zmieniają!!!!!!!!

Gość naprawdeeeeeeee
trza zabrac babci dowod w dniu wyborów :o

Gość i dlatego nie należy
głosować na PiS PO LiD Samoobronę, a może nawet na LPR tylko na Partię Kobiet :)

Gość oooo maaatkooooo
moim zdaniem Ci co kandydowali raz do sejmu nie powinny kandydowac ponownie na nastepną kadencję. Zawsze powinny miec prawo do tego nowe twarze. młode pokolenie

Ja będę głosował na PSL W ostateczności na Zygmunta Augusta lub Zygmunta Starego

a ja uwazam ze jak wladze w Polsce przejmie PO to normalnym ludziom po dupie sie dostanie bo PO bedzie wspierało elite i tych najwyzej sytuowanych tzw inteligencje zwykly szary czlowiek dostanie po dupie nic nei dostanie a zostanie mu zabrane to co ma PiS tp tez nie najlepszy wybór ale juz wole na PiS niz na LiD :O

Ja nie pójdę głosować ,wiem że to źle bo wielu ludzi tak robi ,ale oni tylko obiecują a po wyborach co??? OLEWAJĄ NAS!!! Dbają tylko o swoje interesy.

Gość a co zwyklym ludziom dal
PiS??

Pieprzyć te masońskie popierdułki......... dajcie mi 10 chłopa gotowych zabić.........

Na pewno nas nie okradł tak bardzo jak to robili inni przy władzy...koniec.kropka..więcej sie nie wypowiem..

Gość a co zwyklym ludziom dal
wlasnie nic tez nie dal... obiecuje tylko ze wezmie bogatym da biednym juz kiedys byl taki bohater ale marnie z ginal w bajce:P PiS popieraja ludzie ktorzy zazdroszcza ze ktos inny cos ma a oni najchetniej by siedzieli na zasilkach od panstwa bo przeciez im sie nalezy!! zenada!!