Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zmartwiona

moj facet do dupa!!!!!!!

Polecane posty

Gość wkurzona zmartwiona

chyba bede sama.jestem w 8 miesiacu ciazy a on sie zastanawia czy mnie nie zostawic!!!

Gość wkurzona zmartwiona
mialo byc w temacie-"to dupa"!!!jestem tak zla ze sie myle nawet.znam kobiete ktora maz zostawil dla sekretarki 2 dni przed porodem!!!!!!ciesze sie ze bede miala coreczke nie syna bo faceci to gnojki niedojrzale!!

Gość hej hop
sorry ale po co w takim razie z takim niedojzałym dupkiem sie spotykalas??

wspolczuje Cie.... poczekaj do porodu, a potem zdecydujesz. przeciez sila go nie zatrzymasz. a bycie z facetem z ktorym nie chcesz byc, tylko dla dziecka, jest bez sensu

Gość z rozumemmmmm
to po co mu dawałaś, tak to dupa, ale do łóżka to poszłaś z nim

Gość wkurzona zmartwiona
do hej hop- facet wydaje sie dojrzaly dopoki ojcem ma nie byc.przeciez tu pisala na ktoryms topiku dziewczyna ktora byla 10 lat z tym samym chlopcem i sie okazalo ze to dupek niedojrzaly.

Gość wkurzona zmartwiona
wszystkie tak sie kurde madrza-a to po co mu dawalas itd.zobaczymy jak z wami bedzie.dawalam bo go kochalam i on mnie tez.byl zupelnie inny.

Gość madziałka
następna HEJ HOP mądra,która dojrzały pisze przez"ż"!! WKURZONA daj sobie z nim spokój uwierz mi ja też przez pare lat samotnie wychowywałam córkę.Teraz jestem szczęśliwą mężatką i ciebie też to kiedyś czeka zobaczysz!a z tym palantem szkoda życie marnować!!głowa do góry:)

a dlaczego chce odejsc, przez dziecko? slyszalam ze faceci czesto tak maja, ze to ich przeraza... a potem zazwyczaj kochaja jak szaleni dzieciaczka. dlaczego?

Gość hej hop
wiesz nawet najlepszemu facetowi moze odpieprzyc to prawda ale po co w takim razie zdecydowaliscie sie na dziecko?? skoro on nie chcial??

hahaha a co jak facet nie chce (zaluzmy prze wpadce) to kobieta ma usunac? bredzisz......

Gość magda89
Masz racje, że faceci zachowują sie jak gnojki. Mało jest chłopaków, ktorzy potrafia zachowac się adekwatnie do zaistniałej sytuacji. Być może on jest zwyczjnie przestraszony, i warto porozmawiać. Nie napisalaś dlaczego chce cie zostawić;)

Gość hej hop
no przepraszm ale jak moj facet by nie chcial to bym sie zabezpieczala.

Gość wkurzona zmartwiona
hej hop analfabetyczko- nie kazdy planuje dziecko.nie chce sie rozpisywac za bardzo dlaczego bo znajda sie takie z rozumemmmm jak hej hop i beda mnie jeszcze bardziej wkurzac.i dodam ze nie jestesmy nastolatkami ja mam ponad 25 a on ponad 30.

no i co Ci po zabezpieczeniu?mozesz byc tym 1% ktory wlasnie wpadnie.... przeciez tego nie da sie przewidziec. z reszta skad wiesz ze nigdy nie chcieli miec dzieci. 10lat zwiakzu wiec i pewnie jakies plany. sytuacja czesto przerasta ludzi. widze ze dla Ciebie wszystko jst albo czarne albo biale....

Gość hej hop
no wlasnie zmartwiona i stąd twoje problemy?? szkoda mi Cie ale skoro twoj facet Cie chce zostawic to nic na to nie poradzisz... i my tez nie

Gość wkurzona zmartwiona
nie wiem wlasciwie czy chce mnie zostawic czy nie ale mam jakies takie zle przeczucia i dziwny sie zrobil nie wiadomo czemu wogole go nie obchodze.jestesmy na razie w osobnych miastach bo przeprowadzamy sie.cos sie nie kwapi by do mnie dolaczyc a byl to jego pomysl z przeprowadzka.jak nie dolaczy to nieh spada na drzewo.boje sie tylko ze jak nie bedziemy razem to nie bedzie slubu i ksiadz mi dziecka nie ochrzci.

Gość wkurzona zmartwiona
kurde znowu wyszedl blad-"niech" poprawiam sie by mnie nie zjechano.

Gość to tez grzech
a, że ksiądz ciebie zrabie za to, że uprawiałaś seks przed ślubem to się nie boisz, a tu raptem bidulka boi się, ze dziecka nie ochrzci

Gość wkurzon zmartwwiona
jeszcze nie slyszalam zeby ksiadz przy chrzcinach kogos ochrzanial bylo by to nie na miejscu.

Gość madziałka
HEJ HOP ty na prawde dziecko bredzisz!!ile masz lat??14??bo jak czytam twoje wypociny to takie wrażenie mam:(WKURZONA PAMIĘTAJ,ŻE POD SERCEM NOSISZ DZIECKO I ONO ŹLE ZNOSI TWÓJ STRES!!spróbuj się uspokoić,wypij melise i na spokojnie porozmawiaj z gościem.Postaw go pod murem"chcesz odjeść to spływaj teraz"!Dla jakiej idei masz cierpieć ty i twój dzidziuś??nie denerwuj sie!!:(

Gość madziałka
HEJ HOP DZIECIAKU ZAFAJDANY ja w marcu WPADŁAM mając założoną wkładke domaciczną więc przejdź na forum dla nieletnich ok.a nie wkurzaj!!

Gość rowniezwkur...na
moj tez to dupa jestem w 19 tc a zaczyna mnie tak wk.....wiac ze sama powiem mu aby sie odczepil, wie ze jestem w ciazy a potafi mi dac takiego kopa ze szok.... jestem zla jak cholera na tych nieudacznikow!!!

Gość wkurzona zmartwiona
z ludzmi to jak ze zwierzetami.w swiecie zwierzat w wiekszosci samica rodzi male wychowuje dba a samiec po zaplodnieniu zaraz znika i tyle. u zwierzat nie ma czegos takiego jak "ojciec".

Gość sssssssss
tutaj wkurzone na facetów a nadal właża im do łóżka

Do autorki - ksiądz nie ma prawa nie ochrzcić dziecka. Ja mam nieślubne dziecko i je ochrzciłam.

Gość madziałka
SSSSSSS SPIE ze swoim jadem!