Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabaguma

wczoraj kupiłam coś w skelpie z rtv?? mogę to oddać jeśli jest na gwarancji ???

Polecane posty

Gość tabaguma

kompletnie to jest coś innego niż chcaiłąm. nie podoba mi się to, a wyłożyłam na to dużo kasy. powinni mi to przyjąć i ooddać pieniądze???? albo po prostyu zamienić na coś innego???

Gość tabaguma
jak myślicie???

Gość bo lubie
watpie to jest polska a nie UK

Gość no a jakże
Niezależnie od gwarancji, zgodnie z ustawą z 2 marca 2000 roku "O ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny" klient ma prawo zwrócić zakupiony towar w ciągu 10 dni od dokonania zakupu bez podania przyczyny. Jest to możliwe tylko wówczas, gdy towar nie był używany, ani nie został w żaden sposób zniszczony i musi być zwrócony w oryginalnym fabrycznym opakowaniu. Towar musi się znajdować w fabrycznym opakowaniu i załączony musi być dowód zakupu.

moja mama jeszcze niedawno wymieniala i oddawala kilka rzeczy w rtv (mielismy remont więc bylo kilka pomylek w tym haosie)

Gość tabaguma
jest taki jak był, dopiero co go odpakowałam. a jakże, - ja jeśli w sklepie będa robić jakieś problemy to co mogę w tej sytuacji zrobić??? szkoda mi tej kasy co wydałam, bo nie spodziewałam sie czego z czego nie będę zadowolona

Gość wow rox
watpie...pracowalem w MM i wymieniali tylko gdy cos bylo nie tak... Inaczej to sklepy by sie zamienily w wypozyczalnie sprzetu.........

Gość to zależy tylko i wyłacznie
od dobrej woli sprzedawcy, jeżeli nie umówiłaś sie przed zakupem na ewentualny zwrot, pozostaje ci tylko tak miło podejść z=sprzedawcę, żeby z przyjemnością oddał ci gotówkę, ewentualnie wymienił na coś innego :)

Gość agresywny28
A co kupiłaś? Byłaś pijana od przedawkowania spermy czy jak?

Gość tabaguma
wypierdaj suko jebana!