Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni krok

Czlowiek ktory nie mial tradziku tak naprawde nie wie co to zniszczone zycie!

Polecane posty

Gość ostatni krok

Kontakty towarzyskie sa strasznie okrojone, spada poczucie wartosci , a wynik relacji d/m cie w tym utwierdza....gladziutka cera to podstawa, nawet otylosc tak nie odrzuca...Powiecie mi ze to sie leczy itd....lecze 5 lat, teraz ostatni krok....zdecydowalem sie nawet na lek ktory ma silne dzialanie kancerogenne tylko po to by wkoncu chociaz raz usmiechnac sie do lustra.......Mm 24 lata a problem nastolatkow...

Gość wow rox
problem stary jak swiat...poprostu masz pecha...nie kazdy dostaje rowne szanse....Co dzisiaj ludzie tak narzekaja? Przez weekend?

Prpopnuję kupić sobie mieszankę herbat: bratek, dzurawiec i liście brzozy i to pić, to naprawdę pomaga, a też byłam w beznadziejnym stanie. Mam nadzieje że Ci również pomoże

jak czytam te opracowania na temat trądziku i tam piszą, ze dieta nie ma wpływu na trądzik to płakac mi się chce, bo ja jestem przypadkiem, że gdy pozolę sobie na czekoladę mam nasilenie, banany i wiele innych, to jest męczące, i było tak, że coraz to nowe maści a po nich zero efektu a w portfelu 100 zl mniej, te herbatki nie są drogie a pomogły gdy straciłam nadzieje

Gość Szara Myszka111
Masz rację. Każda zmiana na twarzy powoduje ogromne kompleksy i obniżone poczucie wartości. Sama mam naczyniak na twarzy i wiem jak trudno jest życ będąc "innym". Dzisiejszy kult doskonałości panujący w mediach jeszcze bardziej nasila objawy wyalienowania.