Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia istotka

jaka ja jestem głupia...

Polecane posty

Gość głupia istotka

Poznałam dwóch facetów na czacie i zaprosilam ich do domu :( oczywiście nie razem, w odstępie kilku dni... na szczeście mnie nie zgwałcili, ale czy ja już oszalałam??? zauważylam, że wieczorami robię dziwne rzeczy :( ochrzańcie mnie za bezmyslność :(

Gość hahahahaaaaaaaa
po prostu cipa cie swędzi :D

Gość no bo to foty
szanuj się

...ochrzaniam! Gwałt to jeszcze nic, jakby Cie porwali i sprzedali do jakiegos wesołego domku! :o

Gość fesafa
jestes glupia i naiwna wiecej szczescia niz rozumu opanuj sie zidiociałas do reszty?

Gość głupia istotka
= wiem .... teraz jak o tym myślę, to aż mnie ciarki przechodzą.... zupełnie sama w domu i jacyś obcy kolesie...na szczęście nie tknęli mnie, ale mogłam trafić naprawdę źle :(

Gość zdaniem.faceta
I co teraz, masz doła z tego powodu, czy kaca moralnego a może żałujesz, że nie zostałaś zgwałcona i za chwilę wyrazisz się o tych facetach, że to dupki byli ?

Gość tak mi na imię
zaprosilaś,przyszli i co bylo dalej?

Gość głupia istotka
Pogadaliśmy... nie podobali mi się i jakoś się tam wymówiłam bólem głowy czy czymś podobnym. Ten drugi nie bardzo chciał sobie iść. Nie mówię, że to debile czy coś, ten pierwszy był bardzo inteligentny, ale ja po prostu przesadziłam... Nie chcę miec z nimi wiecej do czynienia...

...historie mozna mnożyć! ...wyobraźmy sobie taki scenariusz, pod twą nieobecność koles wrzuca Ci do szklanki pigułkę gwałtu, zasypiasz mocno. Wtedy on dzwoni po swoich kolesi i robia Ci z d* jesien sredniowiecza! :o No porażka!