Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja1983

czy ktos ma chłopaka lub męża w wojsku?

Polecane posty

Gość maja1983

kobiety,jak sobie radzicie?Ja sie załamałam,jestesmy po slubie 2 lata,mamy roczna córke a w czoraj przyszło mężowi wezwanie na WKU,w środe sie dowiemy na 100% czy pójdzie do woja.W dodatku staramy sie o drugie dziecko,za tydzien zrobie test jak bede w ciąży to jak ja sobie dam rade sama?Mam słaby charakter,nigdy sie nie rozstawalismy,wiem ze to sie skonczy depresja.poza tym mąż powiedział ze nie przeżyje tej tęsknoty,nich mnie ktos pocieszy.

Gość cosa nostra
masz roczne dziecko i juz planujesz kolejne? niezle niezle, moja znajoma tak zrobila, i teraz mlodszy dzieciak ma 2 lata, ona w 8 miesiacu a ten maly niezle daje jej popalic, niegrzeczny sie zrobil, nie chce jest itd. A ona z brzuchem miedzy kolanami, ekstra :( __________________________________________________________ ja mysle, odnosnie twojego pytania ze nie powinni wziac go do wojska, przeciez, jak mniemam to on utrzymuje wasza rodzine, i nie ma szans zeby jedyny zywiciel poszedl w kamasze

Gość mi sie tez nie wydaje sie to
nielogiczne ... jak moga go brac do woja skoro ma rodzine do utzrymania ;/

Gość maja1983
reserwista dzieki,naprawde mnie pocie

Gość cosa nostra
mnie sie wydaje ze w tych okolicznosciach zostanie w domu, ma rodzine na utzrymaniu, male dziecko i ,byc moze, ciezarna zone, wiec gdzie tu sens, gdzie logika zeby go pchac do woja....eeee

Gość maja1983
podobno zdaż sie ze biorą jedynych zywicieli rodziny.A co do tego "ruchania" to jak ma zdradzic to czy w wojsku czy gdziekolwiek indziej to zdradzi.

Gość cosa nostra
maja, nie wydaje mi sie. Nie przejmuj sie tym na zapas bo po co, wszystko okaze sie w najblizszych dniach. Mozna chyba wykkazac sie jakims zaswiadczeniem ze twoj maz pracuje tylko jako jedyna osoba w gospodarstwie domowym, no chyba ze mieszkacie z rodzicami to wtedy moze sprawa wygladac inaczej

Gość teraz...
nikogo nie obchodzi ze ma dzieci i zone...biora wszytskich tylko daja troche wiecej kasy..i gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość jak się umie kombinować
to się do wojska nie idzie :D