Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa tożsamość

wiecie co myślę o Michaile P

Polecane posty

Gość ja np kocham pogawędki
z Tobą. Te twoje skręty i wykręty, te pułapki na mnie ciężko opracowywane. uwielbiam. rozwalam je na bieżąco, ale i tak je kocham. to takie gierki malutkie, fajne.

Gość do usunięcia
ale byłam :P

Gość jakiego tam wiatru
mój drogi, zanadto się emocjonujesz pogawędkami. jak chcesz to Ci wystawię dyplom, będziesz miał się czym przede mną chwalić. ale kompleks, daj spokój. naprawdę nie masz powodu, jesteś inteligentny i kochany. jesteś świetny! serio. tylko niepotrzebnie się tak denerwujesz.

Gość Malina 55
Wybacz, ale twoje błędy zauważyłam już dawno. Są bardzo, że się tak wyrażę, krzykliwe. Ale skoro wolisz obrzucanie inwektywami zamiast przyznać, iż ortografia nie jest twoją najmocniejszą stroną (merytoryka też nie jest, ale nie o tym mówimy) to znaczy, żeś nie facet, a dupa wołowa. Ćwoczek z komleksem, kutasik bez jaj, śmierdzący tchórz i degenerat. Chcesz, w ramach ćwiczeń językowych, możesz dopisać kilka określeń oddających istotę twojej osoby.

Gość do usunięcia
Malina ma rację i widac ,ze zna się na rzeczy.Ja zauważyłam Twe byki choc gustuję w zupelnie innej dziedzinie.Nie jestem humanistką.

Gość Ale Czym się tak wkurwiłeś
słońce? No bo nie panimaju. No CZYM? Że ci wygarniam, że miłości nie okazujesz? To prawda!

Gość Malina 55
Czyżbyś decydował, o nędzna imitacjo mężczyzny, kto tu przebywać może, a kto jest niemile widziany? Chyba cierpisz też na debilizm wrodzony i kretynizm nabyty, niemoto intelektualna. Decydować możesz tylko i wyłącznie o własnej, że tak się wyrażę, dupie, a i te decyzje nie zawsze będą honorowane.

Gość Dupko na jaki znowu krzyż
lubisz się dręczyć, twoja sprawa. Przecież. Zamiast ze mną pogadać, to się srasz.

Gość ZA MAŁO się starasz
zbierz dupę wreszcie.

Gość do usunięcia
i co z tego? To nic strasznego,ja tez robie błędy i mam kiepski styl:)Wypominano mi to setki razy i nikogo kurwiszonem nie nazywalam.A uwagi Maliny są bardzo cenne,zauwaz,że ładnie pisze,sama bym tak chciała

Gość gość
a wiecie, że ten Michail to Nowy w Mieście i straszy wszystkich kibolami Lksu i Widzewa jednocześnie?:classic_cool::DNo co, Michałku, chciau sie tyrać podobno, taak?:D:P

Gość nie no nie o pogodzie
gamoniu. dupo, idziem spać. jak chcesz ze mną gadać przez skype, to tylko z twojego konta Michał. Inaczej sp-dalaj.

Gość do usunięcia
szkoda ,ze tak się wszystko skończyło,wydawałes się ok,pisalismy,czasem zdanie wymienilismy,pokazałes mi fotkę w wątku Lusi,był na niej całkiem fajny facet....🖐️

Gość o Wszystkim dupo głupia

Gość do usunięcia
pozdrooocha🖐️:)

Gość gość
Witame, witame 🖐️;)

Gość gość
nie chodzi mi o derby, tylko o fakt, jak straszyłeś wszystkich łódzkimi kibicami:PNieważne czy Łksu, czy Widzewa, byle miau w ręku kin bejsbolowy:PPS: To co, bedziem sie tyrać my? Czy nie:o

Gość gość
Nigdy nie jade na pomaranczowowo.......bo mówiąc bardzo brzydko po chooy?:o:)To jak, chcesz sie dalej tyrać za Ań Srań?:)Czy pomyślisz logicznie i przyznasz sie do bezsensu swego pomysłu 😴

Gość gość
Chyba nie kibicuje:oJednym słowem marna atrapa mężczyzny 😴

Gość gość
Kuuurde mole, ale czego?:oKomu Ideał kibicuje?Tak generalnie to mówie jak wiem, że nie kibicuje, bo on ogląda wrestling chyba, albo jakies inne sporta dla żywych gówien:o

Gość gość
A czemu zmieniłeś nicka?To tajemnica państwowa?

Gość gość
Alę ja sie nie bawie sie wcale, teraz:oTak genralnie to licze, że wejdziez i mnie cos popsujesz, bo podniecają mnie Twoje grozby

Gość gość
Sie zaczynaja jakieś szyfry, kryptonimy, ja nic z tego nie rozumiem już:o

Gość gość
Wiesz, ja sie w zagadki nie bawie:) A koleżanki to mam na cmentarzu :classic_cool:.....To takie cytate to ostatnio, a na poważnie......zdemaskowałam cie po 2 poście, przede mna i tak sie nic nie ukryje :classic_cool:

Gość gość
No dobra, znaczy to tyle, że jednak lubie zagadki, ale wysil sie na trudniejsze nasteonym razem :classic_cool:🖐️

Gość gość
No właśnie, przestań pieerdolić :classic_cool:🖐️I sie zdecyduj co do formy tyrania mnie 😴. wole ta taka otwartą, starczy Ci pary?:P