Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

zwiazki w miejscu pracy co o tym myslicie???

Polecane posty

moim zdaniem to troche chore poznac faceta w pracy a pozniej z nim sypiac, a co jesli sie w zwiazku zepsuje??? rezygnowac z pracy czy z faceta ?

no niby tak ale jesli cos sie psuje to pozniej w pracy sa kwasy i nie wiadomo jak z tego wybrnac. glupia sytuacja a praca jest rowniez priorytetem

Gość zdaniem.faceta
Chętnie bym Wam tu wkleił artykuł pani Doroty Wellman pod tytułem ' lot pod kobiecym nadzorem ' i praca na zmiany żon i ich mężów oraz podział obowiązków ale obawiam się że moderatorka mnie pogoni, co chcę powiedzieć , że jeżeli nie mają podległego stosunku pracy w jednej firmie to wszystko jest OK i znam wiele małżeństw pracujących razem w mojej firmie.

Gość łiiiitam
ja bym z moim nie mogła pracować nie znam udanych związków tego typu

Gość Ygalos
związek w pracy to chore - szybko się czkawką odbija chyba, że kończy się na śłubnym kobiercu ale to margines.

no wlasnie ja rowniez mam takie zdanie ze zwiazek malo ktory porafi przetrwac dluzej jesli sie razem pracuje. dziekuje za wasze opinie :)

Gość I PO CO
moim zdaniem nie ma szans na taki zwiazek

no prosze :) jednak komus sie udoalo :) ciesze sie twoim szczesciem i oby bylo wiecej takich facetow ktorzy jakos sobie potrafia z tym poradzic pozdrawiam serdecznie