Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moka

problem z Mozzillą! POMOCY!

Polecane posty

nie wiem co się stalo ale nie mogę oglądać plików na You Tube. Java mam włączoną. Zainstalowałam nowy Flash player ale nic nie pomogło. Co robić? Z Operą raz miałam podobny problem ale rozwiązał się sam.

ale na jakiej zasadzie nie możesz ich oglądać ?? strona się nie otwiera czy jak ?? napisz dokładnie co się dzieje jak włączasz youtuba

strona ładuje się normlanie. wszystko idzie jak rakieta ale zamiast okna do oglądania plików widzę to : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia\'s Flash Player. Get the latest Flash player. A jest zainstalowany najnowszy :/

Narzędzia ---> Opcje --- zakładka: Treść ---> opcje: - włącz obsługę języka JavaScript - włącz obsługę języka Java Poza tym zrób kopię zapasową zakładek i uaktualnij przeglądarkę do najnowszej wersji (2.0.0.7)

tam nie ma javy. może po prostu odinstalować tą mozzillę a zaisntalować nową? W IE you tube też mi nie działa.

nie ma. W Windows jest taki folder ale pusty. A i zapomniałam dodać, że musiałam dziś zainstalować wtyczki aby reklamy mi się wyświetlały. Wczoraj nie było z tym problemu. Wirusa nie mam - skanowałam system. Identyczny problem miałam kiedyś z Operą. Doszło do tego, że po formacie nie mogłam otworzyć jej najnowszej wersji.

znaczy zainstalowałam jave ale sprawa you tube nadal sie nie rozwiązała.

przelatywałam go już Ad aware, i takim programem który sciąga się po GG. I nic.